Tuba007 20.haftamdayım mide bulantım 6. Haftadan beri devam ediyor son 2 gündür çok fazla bulanıyor. Aynı haftalar bulantı yaşayanlar var mı acaba? Olağan bir durum mu
ozgeya Tuba007 Benim 5.haftadan doğuma kadar bulandı😅 gayet normal.Kiminin hiç bulantısı olmuyor,kiminin 16.hafta gibi bitiyor,kiminin daha uzun sürüyor.
Kumsalinannesii Tuba007 ilk kızımda hiç yaşamadım ama bunda çık fazla yaşadım 22 haftadan sonra azalmaya başladı merak etme Normal 😉
Meltemkd 7.haftamdayim daha ama bulantiyla basa cikmakta asiri zorlaniyorum 😐 kraker, naneli seker, elma ne denildiyse denedim hic birisi gecirmiyor bulantimi 😢😢
Tugcem92 Meltemkd naneli şeker ve yeşil elma bana iyi geliyor. Hatta en iyi gelen şey meyve oluyor bana. Umarım sen de sana iyi gelecek rahatlatacak bişeyler bulursun 🙏🏼
Tuba007 Meltemkd ilk haftalar öyle geciyor maalesef inşallah bir an önce geçer ben 3. Ayın bitmesini iple cektim ama hala devam ediyor😅
Tuba007 Kumsalinannesii insallah azalır😊 son zamanlarda baya gecmiş gibiydi iki gün üst üste fazla olunca korktum biraz tesekkür ederim
_vesileaksoy Meltemkd evet baska turlu basa cikamiyorum cunku agliyorum arrtik o derece . Prilam diye bi ilac verdi