Semak Medine_1992 evet canım mutemelen kordon gordu bazı doktorlar kordondan dolayı cınsıyete yanıla biliyor ama bu genelde kız bebekte oluyor erkek bebekde yanılma doktorun iyi olmamasıyla kaynaklı olabiliyor cogunlukla
Semak bsra18- ben oyuzden isimli hastane cıkısı için bekliyorm ama bende lohusa takımımı pems pembis aldm 😅
Kbrckbln Pinarasil ama benim ilk bebeğim erkek onda yanıyordum atletle gezıyodum evın ıcınde kışın ortasında yani hangi cinsiyetin habercisi bilmiyorum açıkcası üşümeyi 😂
SuleDoruk Akbaba evet bakalım bir dahaki gittiğim de 18. Haftayı doldurmuş olacağım. O zman kesin belli olur
Tnbarz Medine_1992 ayyy çok şaşırdım canım🤭🤭🤭 hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊😊 bende bi tereddütte kaldım bak şimdi banada %80 dedi pipiyide gösterdi ama 🤭🤭 baksana hiç belli olmuyor anlaşılan ben öğrendiğimde 14+4 tü 🤗
Medine_1992 Kirmizibaslikli gittim canım dün post açtım 😁😁😁 bu seferde göstermedi artık çatlayın diyor ayrıntılı da öğrenecez sanırım
Kirmizibaslikli Medine_1992 yaa saka gibi 😊😊 hayırlısı olsn ayrıntlı ultrasonda ogrenirsin artık inşallah 😁
Kircicegi-34 Medine_1992 canim 19+1 haftama girdim simdi geldik muayeneden oğlum olacagi netlesti hic utanmiyo oğlum hic direk pipiyi gösterdi hayirlisiyla alalım yavrularımızı kucagimiza
Medine_1992 Kircicegi-34 canım hayırlı olsun inşallah 💙bende artık ayrıntılıyı bekliyorum napim kafamı allak bullak yaptılar
Kircicegi-34 Medine_1992 hayırĺisi canim insallah sağlıklı olanlarda ay sonu bende gircem sağlıklarını kontrol ettirelim omega verdi doktor simdi ona başlıcam hareketlenmeler başladı okadar hoşuma gidiyor ki anlatamam
Medine_1992 Kircicegi-34 ay canım o hareketleri hissetmek ne güzel ya dün baya oynadı agladım 😪 o kadar güzeldi ki büyümüşte annesine tekmiş atıyo