Hamd_olsun Sahika3 12 haftalık iken Latife Aslı hanıma gitmiştim ilgi alaka iyiydi ama bana pek sıcak gelmedi, daha sonra Kadriye hanıma randevu aldım ona ısındim sohbet muhabbeti de iyi güler yüzlü tabi şimdilik böyle sonrasını bilemem
Medine_1992 Ayperii966 anladım canım hastane mükemmel valla kararsızım özele mi gitsem diye ama özelden farkı yok maşallah
Ayperii966 Medine_1992 tabi tercih meselesi ama ben ilk doğumum özelde yaptım orda görmediğim muameleyi devlette gördüm hemşireler doğum yapan doktorum arzu bostancı hep kuzum balım diyerek konuştu anestezi doktoru mükemmeldi ya hiç tedirgin olma korkma bitanem hep böyle konuştular benimle kaç defa acile geldim hep çok iyi ilgilendiler yine olsa yine oraya giderim özel falan düşünmem hiç
Medine_1992 semanur__ valla mı canım doğrudur ya ilk olunca ben çok düşünmedim belirtileri falan öyleymiş valla 😁
Medine_1992 Ayperii966 ay ne güzel canım içimi rahatlattın valla 💙bende çok memnun kaldım ilgiden bakalım rabbim doğum zamanımı boş bir güne denk getirsin de inşallah etlik zübeydeye yollanmayayım 🙄
Medine_1992 Ayperii966 devamlı orada olacm inşallah canım ayrıktılı için yer olmayabilir ama bakslım 😌
Ayperii966 Medine_1992 ayrıntılı için bana 15. Hafta da gün vermişlerdi ama genel de dolu oluyor şansına senin haftada boş demişlerdi olabilir yani bu arada hangi doktorlara gittin hangisini beğendin 😊
Medine_1992 Ayperii966 canım ben sadece tıncaya gittim zaten 3üncü gidişim ama arzu hanımada alırım bundan sonra randevu 😌
EbruCnr Medine_1992 sanırım bu durum doktorun tecrübesiyle alakalı. İlk bebeğimde doktorum 11 haftalıkken erkek dedi ve oğlum var. 11 hafta baya erken bi süreç ama dediğim gibi bütün mesele deneyim tecrübe
Medine_1992 EbruCnr aynen canım benim de cevremde herjes erken öğrendi ve değişmedi ama baba bir değil 3 doktor kız demişti 🙄
EbruCnr Medine_1992 3 doktorun da yanılması çok ilginç. Neyseki erken öğrenmişsin yine. Bi tanıdığımız doğuma kadar kız çocuğu olacağını biliyorken doğduktan sonra bi baktılar erkek. Maalesef hala böyle durumlar olabiliyor
Haticemre21 Medine_1992 aa valla bende şoktayım suan hemen doktora gidesim geldi benim de değişebilir yani guvenmiyorum 🤔😩 bende hala inanmiyom zaten değişir diye dusunyom bacak arasını da gosterdi ama bakalm insallah değişmez 🙏
Medine_1992 Haticemre21 canum benim kızda göstermişti boştu ya boş bacak arası dedi ama dün erkek dedi görmüş sonradan pipi çıkmış 🙄🙄🙄🙄😁😁😁