Medine_1992 Ozge2441 canım bilemiyorum ki ya, 🤷♀️ bu olayı hep duyardım başıma geldi sanırım alışveriş için sabırlı olmalyız
Ocean Canannncan hayırlısı olsun canm benm göstermedi değil doktor erken olduğunu söyledi salı günü gdcem bakalım ne dicek merak ediyorum bende😍
SuleDoruk Eslina o umutla bekleyen biri de benim 😂 2 kez kız dediler 3. Gittiğim de erkek. Belki değişir. Ayrıntılıya kadar umudum var😂😂
Gozde_32 Medine_1992 kesin mi erkek canim hayirli olsun 15 arti 2 bana yuzde 70 kiz dedi degisebilir yani he
Medine_1992 Gozde_32 valla canım benim %90 kız değişti işte erkek dedi ama kesin demedi bilmiyorum kafam allak bullak valla
Ayperii966 Medine_1992 kendisi yerinde olmuyor ama yerinde kim vardı tanıyorsam yorum yapabilirim diye dedim 😅
Gozde_32 Medine_1992 insani alistiriolar oyle sevioz sonra hayal kirikligi oluo net soylemeseler bari ama iste bekle bakalim az daha
Serap46 Meryem_Yusuf bence alakası yok ya. Benimki de erkek ama patlıyorum bunalıyorum daralıyorum sürekli sıcak basıyo 🤣 normalde de kolay kolay üşümezdim ama bu sıralar ekstra sıcak basıyo. 😢
Eslina Medine_1992 benim bir kız kardeşim var iyiki var diyorum benim küçüğüm oda öyle olsun istedim ama nasip iştecanım bakalım doğuma kadar değişmezse galiba birtane daha yaparım 😂😂
Medine_1992 Gozde_32 canım sıkıntı değil ya ilk öğrendiğim de çok garip oldum ama saatler geçince döndüm normale rabbim bilir en iyisini artık 3 hafta bekleriz 😊
Nl-oguz3561 Medine_1992 canim soktayim biliyodum senin kizin olcani suan inanamiyorum senide dusunemiyorum 😂
Medine_1992 Nl-oguz3561 yaaa 😁😁sorma canım ya Valla kafamda bir aydır kurdugum tüm hayallere elveda deyip yeni bastan Baska hayaller kurmak zorundayım 😁😁😁