Deletedmom0810 busracar doktor bana çok takılma 3 aylık olana kadar değişikler illaki olur dedi canım artık bi süre daha ultrasonda öğrenmeye devam edicez 🥰
F_NUR_K-S busracar peki kalp sesi duyulmadı mı yada vajinal ulturasonu doktorunuz teklif etmedi mi kalp sesi için
gulhannsymn Gzdbkgz doktora pazartesi gidicektim ama bugün kanamam oldu öğlen ve hala devam ediyo galiba tutunamadı 😞 acilde de anlayan doktorumuz yok pazartesi kendi doktorunuza gidin dediler
MissJones Ireml amin Canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Bebişlerimizi umarım bundan sonra hiç bir sorunla karşılaşmaZsın
MissJones Merhabalar benim de 7+3 .mayıs 2020 olarak gözüküyor.keseyi gördük kalp atışını da duyduk.Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alaşım bebeklerimizi inşallah
Gzdbkgz gulhannsymn aaa çok üzüldüm ya korkma insallah kötü bir durum yoktur bunaltma kendini canim benim
Pinarsarica54 Zeytin_2 ben onun ne olduğunu bilmiyorum canım ilk hamilelik benim allah yardımcın olsun inşallah
gulhannsymn Gzdbkgz inşallah ama konustuğum herkes benmde öyle olmuştu tutunamıyomuş bebek düşük oluyomuş umudum yok ama bakalım yinede yarın randevu aldık
Gzdbkgz gulhannsymn haber verirsin bana da okur mu korkma Allah’ın izniyle hersey allahtan yat dinlen is yapma
SevdaTrkl Merhaba bende Mayıs annesiyim 🖐 7+5 ☺️ Çarşamba günü 7+1de kalp atışını duyduk bebeğide gördük ☺️ 2 hafta öncede 5+1de keseyi görmüştük ☺️
Snglkmlalp Merhaba ben de 5+2 haftalık hamileyim. İkinci hamileliğim. 2 yaşında bir oğlum var. Mide bulantılarım başladı. İlk hamileliğimde de 6 ay kusmuştum. İnşallah bu sefer bu kadar uzun sürmez.