Ruhsuz Vucudum kabul etmiyor abdest alırken bile ağzıma alınca tiksiniyorum nasıl olacak böyle 😏😔 8 haftalık hamileyim
Haribo42 Ruhsuz ayni bende oyleydim ilk 4 ay su icemedigim icin kum dokmeyr basladim sonrasincok zordu.. o yuzden zorla icmeye calis:( icine nane yapragi koyuyodm bazende zencefil
Sermec Ruhsuz canım bende ilk 8 9 haftalarda cok içemedim ama mıde bulantısı gectıgınde rahat 2 3 litre içiyorsun inşallah bulantın cok sürmez benım 10. Haftada bıttı su an 13 haftalık hamıleyım
Ayaf Ruhsuz bende ayni oldum canim.6haftalikken bawladi bulantilar.her weyden tiksinir oldum.wimdi 15haftayiz yine ayni suyu zorla iciyorum..midem kotu oluyor ama mecbur icmek zorundayim..cogu zaman limonlu su iciyorum o birazcik iyi geliyor.
Ruhsuz Haribo42 gercekten mi cok gecmiş olsun zorlamayla nasıl içebilirim peki içine limon sıksam kan sulandırıcı da kullanıyorum ama zarar verir mi acaba
Ruhsuz İdrarımda yanma yok çok şükür sadece sabahları afedersiniz koyu sarı oluyor o da gece boyunca içmediğim için herhalde öyle tahmin ediyorum
Sermec Ruhsuz canım sen kadın dogumda Hangı doktora gıdıyorsun ben tam 3 doktor degıstırdım en son Erol yazara gıttım mukemmel bır doktor
elifzeynebinannesi Ruhsuz canim hic icemiyorsan doktoruna soyle, bende bulantili donemde cok az su icebiliyordum, doktor hergune serum yazdi, evde yaptirdim serumlarimi,susuzlugu serumdan karsiladik..
Ruhsuz elifzeynebinannesi ay öyle olur mu Vala ne iyi olur peki serum olmazsa günde kaç bardak içsem yeterli çok demeyin lütfen
kertenkeleannesi Ruhsuz ben 23üm halen öyle 🤦🏼♀️ Ama çok meyve yiyorum çözüm bulamadım da şişeye limon at canım öyle birazcık içtim
denizinannesi03 10. Hafta dayım, su içememek dahil mutfağın önünden geçemiyorum. İnşallah 12. Haftada geçer, su bebek için çok faydalı bu dönemde. Allah Yardımcımız olsun.
Sermec Ruhsuz evet samsundayım canım benım arkadaşın doktoru da gökhan beydı ama Erol bey mükemmel ya bu kadar guler yuzlu bu kadar ilgili bır doktor görmedim sankı özel hastahanede hissediyorsun kendını 🙂🥰
Lavinya_91 Geçecek canım merak etme ve kendini zorlama günde yarım bardak anca içebiliyordum ve en çok nefret ettiğim şey etrafımdakilerin baskısı olmuştu. Herkes ne zorluklarla hamile kalıyor tabiki bebeğimi herkesten çok ben düşünüyorum ama o mide bulantısını o an yaşamayan bilmez.