MMinee Selam hanımlar. 37+2 deyim inanılmaz bir uyku hali miskinlik 24 saat yatabilirim. Milletin Doğuma doğru enerjisi artıyor bende tam tersi sizde durumlar nasıl?
ylzaht MMinee Valla 36+2 TV karşısında bir o koltuk bir bu koltuk battaniye altında geçiyor günüm uyku desen uyuyamıyorum ama uykum var 😔
Misskokulumm MMinee 36+4 sabah 11 de uyanıyorum akşam üzeri yatıyorum gece 1 gibi bir daha yatıyorum ve asla doymuyorum 🤷♀️🥳
FSCMK MMinee bende son zamanlarda uykuyu sever oldum gece 2 3 te uyuyan ben 1 olunca dayanamıyorum gözlerim gidiyor
Serapozdemir Ben 36’dayım ama hiç halim yok gece uykusu desen zaten bebişim sağolsun ben yatınca hareketleniyor ve uyutmuyor 😔
Ozlemcy 37+4 deyiz benimse hiç enerjim yok uykum var hep ☺️ Bebekte eslisi kadar hareketli değil sizdede ölemi
MMinee Ozlemcy Hareketlerde bir sıkıntı yok ama sıkıntı bende Cuma yada Pazartesi mecburi sezaryen olacak ben çocuğa basıl bakacağım diye kara kara düşünüyorum
Misskokulumm Ozlemcy öyle canm sadece arada karnımın belli kısımları şişiyor tekrar iniyo o kadar 🤷♀️
Pink50 Kizlar 37+1im elimden gelse eve dama girmicem oyle bi enerji bitmek tukenmek bilmiyor bisiklet bile sürüyorum eşim kızıyor araba carpcak diye 😁 millet yat dinlen som gunlerin degerlendir diyo ama elimde degil icimde patlama yasiyorum
Ozlemcy MMinee Allah gücü verir ya bende sezeryan olacagım ama bakarız diye düşünüyorum 9 aydır bekliyoruz gelince acıyı uyuşukluğu onun için unuturuz☺️
BuluttSecil MMinee ben de 35 i bitirdiğimden beri var. Elim kolum kalkmaz oldu niyeyse sürekli boş çuval gibiyim . Son 3 haftamız ama artık hayattan kopmak çok zorluyor beni işimi bile yapamıuorum
Sblsrgnsn MMinee bende 37+1 im ayniyim butun günümü yatarak geçiriyorum diyenilirim nasil enerjik oluyorlar doguma dogru anlamis degilim hamileligin ilk aylarda da boyle halsizlik be surekli yatma istegi hali vardi bikacgundur de var