Hamilebiranne Glcn13 hayırlısıyla doğumun olur inşaAllah canım Bende 34.haftamdayım ve sancılarım bu şekilde çıkıyor fazla mı sence anlıyor musun nst kağıdından? https://eksiup.com/p/zt177287aydv
dvran22 Glcn13 kız bugün benim son gün😂😂yarın yürüyüş yapamam hastaneye gideceğim Yorulmaktan mıdır yoksa yalancı sancı mıdır anlamadım ama kalçama ve ara ara belime ağrı giriyordu 1 saat önce Dinlendim ve geçti😓😓sancı olunca çok sevinmiştim oysa ki
Glcn13 dvran22 ayy canim Insallah sancin gelirde normal dogurursun bebisini sagsalim alirsin kucagina 🤲🏻🤲🏻Amin
Merve-yoruk97 Glcn13 benimde 6 günüm kaldı doktor 1 ekim tahmin doğum dedi ama hala yukarida aşağı inmedi sancım flanda yok ben şeyden korkuyorum dışkısını anne karnında yaparsa hem bebek için hem benim için sıkıntılı olur onu anlamazsam eğer diye telaş yapıyorum
Merve-yoruk97 Glcn13 hurmayı bende yiyorum yürüyüş yapıyorum sıcak dus alıyorum adaçayı kullanmadim ise yariyomu bilmiyorum bide normal dogum için cati muayenesi oldum uygunmusum fakat eğer aşağı inmezse mecbur sezaryan olucam sezaryanda istemiyorum açıkçası allah bilir zamanını sıkıntı yapma inşallah bir an önce kucağımiza alırız allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kapalı kutu yani son adet tarihinle ultrason uyum sağliyo mu canim?
Glcn13 Merve-yoruk97 amin canim Insallah seninde iner bebegin sag salim alirsin kucagina 🤲🏻🤲🏻Evet benim uyumlu cuma gunu 41. Haftama giriyorum