Elifelif88 Aman şöyle iyi doktor aman böyle hastane diye diye geldik buraya ve hale hanıma. 11 e randevu alıp öğlen 3 e sarkması bi dert, alelacele 5 dakkalık muayeneler ayrı dert 🥴 doktorun haftasonu çalışmayıp, muayene aralarına sezeryan sokması bekleyenleri hiçe sayması ise apayrı bir dert. Bunun yanı sıra; detaylı ultrasonu uzman perinatolıgumuz çekiyor diyip yönlendirdikleri kattaki sözde uzmanın sadece kadın doğum doktoru olması ve perinataloji ile uzaktan yakından alakasının olmaması BAMBAŞKA BİR DERT !!!! 🤬. Öyle lakayt ve profesyonellikten uzak bir hastane ki hasta sorumlusu adamın perinatolıg olmadığını AAAW İLK SİZDEN DUYUYORUM dedi 😂 üstelik şu cevabı aldık: AMA DOKTORUMUZ BİR PERİNATOLOG AYARINDAN TECRÜBELİDİR PERİNATLOGDAN HİÇ BİR FARKI YOK Kİ !!! Allahım deliricem... 🥴
mavera Elifelif88 yüzyıl hastanesi bence de hiç iyi değil ne yazık ki personeller devlet hastanesi çalışanı gibi ilgi yok güler yüz yok kayıt açıyorlar açtığı kaydı Dr asistanı görmüyor 🤷♀️ tuhaf. Ben emseye gidiyorum drumdan memnunum fakat perinatoloji var mı bilmiyorum
Ebrtuna Elifelif88 cıhan tıp merlezı ben. Orda yaptrdım 250. Tl ve normalde cuneyt bey var dıymıssunzdur onun yerıne aksam saatinde perintlg ve asistanıngelıuor yarım saat 40 dk sürdü ve en ınce detayına kadar tek tek gösterdi bizede burası böbregı burası pankreso gbisnden be ıstedgmz acıdan fotoları cektı
Semakrkmz Elifelif88 zeynep kamil eğitim araştırma doçent doktor oya demirci ben oraya gidiyorum riskli gebeliğimden dolayı takipteyim çok uzman ve ilgili perinatolog arayan kişilerin aklında bulunsun bu arada riskli gebelik geçiren anne sayfasıda açan olsa çok iyi olur bu dertten çok muzdaribiz konuşcak paylaşcak şeyler olabilir aynı dert yaşayanlar umut olcak insanlarda olabilir😕
SevdaLinkaaa Elifelif88 Kadıköy’de Zeki Şahinoğlu var . Ben Haziran ayında 420 tl ye çektirdim ,50 dk falan sürdü .Ne o hastaneyi ne de doktorlarını beğeniyorum ,Allah düşürmesin .
online_mom Elifelif88 ben kesınlıkle koşuyolu medipol hakan beyi önerırım 🙏 ablam ve 2 arkadasım her hamılelıgınde ona gıttı.tabı bende 👍 hayatımda bu kdr ılgılı sızı rahatladan bı doktor olamaz.çok memnun kaldım.keşke kendı dogum doktorum bıle olsa dedim 🙏🌸
Iremgokce Elifelif88 nasıl öğrendiğiniz perinatolog olmadığını ben özellikle araştırdım o kadar para verdim ve çektirdim eğer kesinse şikayetçi olucam
Elifelif88 Iremgokce murat bey kati surette perinatalog değil. Hem de hale hanım hem hasta sorunlusu hem de 3. Kattaki kayıt hemşireleri söyledi.
LeylaCan Elif_murat ben deraylıya girdim başak hanımda 45 dk kadar ilgilendi içine sinmedi ertesi gün yine aynı şekilde gel bakalım demişti. Detaylı 600 ama normal kontrol ne kadar bilmiyorum. Her doktorun fiyatı değişiyor ama genelde 120-190 aralığında. Ay doğum fiyatlarını eşim almıştı ama hatırlamıyorum inan ki
Psikologaylinaydogan Elif_murat ben de bağcılar medipole gidiyorum muayene ücreti 190 veriyorum normal doğum 2.500 eğer mesai saatleri dışında doğum olursa doktorun gelmesi için ekstra 1.500 veriyormuşuz yani doğum 4.000 tl oluyor zorunlu sezaryan ise 7.000 dediler bana
Cigdem1987 Elifelif88 canim ben bölge hastanesine gidiyorum mustafa hoca yada tugba hni öneririm. Doppleri zeynep kamilde ücretsiz cektirdim ve doktoruma gosterdim. Zeynep kamil de uzman perinatolog oya hanim var, cok iyi bir doktor, ekip de sahane..
Seda_123 Elifelif88 Canım bende hale hanıma gidiyorum ama 1 sefer bekledim sadece sezeryandaydı çünkü 😁 Hastane doktorları hep.öyle zaten sadece hale hanıma özgü bişey değil hafta sonu nöbetçi kadın doğum doktorları oluyor 😊 Hale hanım bana detaylı için gün veriyordu kabul etmedim 450 liraymış baska hastanede yaptırsam olur mu dedim olur.dedi bende cihan tıp merkezinde yaptırdım illa perinatolog olacak diye bi kural yok radyoloji uzmanıydı benimkisi herşeyi açık açık anlattı gerçekten çok memnun kaldım ben 250 lira verdim