Solmazkarakus12 madl41 ben de şu an küçük olduğundan cinsiyet bilmiyorum ama ne göbek ne de basen yok
Happy_momyyy Solmazkarakus12 karnının düzlüğünün tadını çıkar. Ne bileyim bol bol sırtüstü, yüzüstü falan yat. Çünkü 4 buçuk 5 dedi mi bu imkanların bitecek. Yerine top gibi, ağır bisey gelecek 😁 şimdi ben yüzüstü uyuyabilmek icin neleri verirdim bi bilsen 🤪😂
Prensimi-bekliyorum Happy_momyyy aynen öyleeeeeee yüzüstü sırtüstü yatamazdım hiç. Hamile olunca değerini anladım. Sıkıldım hep sola yatmaktan :)
Prensimi-bekliyorum Solmazkarakus12 6. Aydan sonra çıkar canım. 3. Ayda çıkmaz. Ben şuan 7. Aydayım çok bol giyinsem gözükmüyor bebeğim :) kişiye göre değişiyor karın durumu
Beeebbeek Solmazkarakus12 20.haftadan sonra çıkar.ama bnce çokta çıkmasını istemeyin.Sonra koca göbekle hareket etmek bi hayli zor oluyor 🙈😊
Prensimi-bekliyorum Happy_momyyy aynen öyle ama genel de ben sol yatıyorum sağ da rahat edemiyorum. DOğsa da yüzüstü yatsammmm.
Melektrk Solmazkarakus12 bacım acelen ne bırak çıkmasın sonra kendi çorabını ayakkabısını bile giyemiyor insan karnın çatlak çatlak olcak aniden çıkı veriyor zaten beşinci ayda top gibi 😊🤦🤦🤦🤦😂😂😂😂
Melektrk Solmazkarakus12 daha çok erken 3 ayda çıkmaz zaten beşinci altıncı ayda çıkıyor canım merak etme elbet çıkacak o karın 😂😂🤷
Kubra9595 Solmazkarakus12 ben 173 boy 55 kiloydum simdi 66 kiloyum yapisal bisey sanirim olabilir bende zayifim boy oldu icin
Ultraslan40 Solmazkarakus12 5. Ayın bitimine doğru dışardan gayet belirgin duruyor canım. 2 ay daha sık dişini 😅😅😅😘