Keremeral Kızlar merhaba sağlık ocağına gittim beta hcg test için bütün testlerini de yaptıralım bu arada dedi sağolsun neyse e nabızdan mesaj geldi 37 tane test var beta hcg yok farklı bir tahlilin içinde mi gözüküyor bilgisi olan var mı?
260818 Keremeral merhaba beni hatırlıyormusun bilmiyorum ağustos ayında hamişlik bekleyenler grubundaydık. Bir oğlun vardı senin 2. İstiyordun. Hamile olduğunu öğrenince çok sevinmiştik ama kendi adımada çok üzülmüştüm. Şimdi bende hamileyim. Seni görünce yazmadan geçemedim 🙈
Merve5467 Keremeral hyr farkli bi tahlilde yazmıyor direk adi yaziyor tahlilin çıkmamış olabilir arayıp sorun bence
Keremeral Çok uzun kızlar hepsine tek tek baktım normalde de yaptırıyordum beta hcg yazıyordu şimdi istememiş galiba
sdsd Keremeral istememiş olabilir, bendımde aynısı olmustu tüm sonuclarım var beta cıkmamıstı , doktorda bir sorun oldu sanırım vs dedı cıkmamıstı, amacım zaten beta öğrenmektı oysaki😊 sonra hastanede yaptırmıstım
Keremeral sdsd benimde durum aynen böyle sadece beta istedim bi sürü test girmiş o yok gidip yaptırıcam yine özelde
Sibella86 Keremeral arayıp sorun bazen beklemede oluyor bende yaşadım aynı şeyi 3 ten sonra çıkmıştı sonuçlar
YDE Keremeral sağlık ocağında kan tahlilleri ayrı beta hcg ayrı çıkıyor. Beta hcg hormon tahlili olarak geçiyor. Bende ilk tahlilimi sağlık ocağında verdiğimde başıma gelmişti o daha sonra çıkmıştı diğerlerinden. Ama tabi takip et unutulmuşta olabilir.