Ozlmslm Merhabalar ben hergün karından oksapar iğne kullanıyorum. Bu sabah vurduğumda biraz kanadı normal mi acaba bilen var mı
isimsizbebek Ozlmslm ben yaklaşık 4 aydır vuruyorum arada kanıyor iğneyi çıkartırken damla şeklinde kan geliyor korkulacak bir şey değil doktor öyle söyledi.
Karamelek- Ozlmslm damara denk gelmiştir canm bişey olmaz ben 7 aydır kullanıyorum arada bende de oluyor
Trabzon Ozlmslm ben karnimdan yaptım bi ara acayip kan gelmisti çünkü damara denk gelmişti morarmısti hatta 🥴
Ozlmslm isimsizbebek çok teşekkür ederim bi damladan biraz fazlaydı korktum bende çok teşekkür ederim
Mucizemmm00 Ozlmslm etinizi sıkıp vuruyosunuz dimi daha sonra ovalama yapmayin direk kolonyalı pmumla bastırın
ekimannesi59 8 aydir kullaniyorum arada kanamasi normal. Benim ozellikte esim kolumdan vurdugum zaman kanıyor. En iyisi karindan yapmak . Minigim baya buyudugu icin sanki ona zarar verecegim korkusuyla zor yapiyorum gerci 😁
Aynur1990 Bende kullanıyorm ama kolumdan vurduruyorum hergün kendime de asla iğne batıramam ki karnımdan asla😊bende çentiklenme çıkmıştı kapanmadı iki aydır corasprin kullanıyordm doktor son iki kay hap önermiyorum iğneye başlıcaz dedi.sizler neden kullanıyorsunuz birde iğne kesin çözümmü acaba açılırmı damar?anneden bebeği besleyen damarmıs gelişim geriliği yapar dedi doktor ama benimki 32 haftalık 2 kilo maşallah doktor çentikten etkilendiğini düşünmüyorum dedi ama illa damarı açmaya çalısıyoruz 😊