Ask_H mavera Gaz sancısı arada kasık ağrısı mide bulantısı gaz sancısından geceleri uykuları yitirdim resmen... Koku hassasiyetm var halsizlik öyle benimki bayağı zor geçiyor...
Recbey Ben o haftalari atlattım ama çok midem bulanıyordu ve çıkarıyordum yemek kokularına karşı tahammülüm yoktu halsizdim çok. Sizde inşallah hızlıca atlatırsınız bu haftalari rabbim yardımcınız olsun ama herşeye değer 😊😊
mavera Ask_H gaz sancım arada benim de oluyo kasık ağrılarım bu hafta epey azaldı bulantı çok şiddetli değil çok uyuma ve halsizlik oluyor Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
elif1234 Bende su icsem tiksiniyorum kokular bana iskencr kusamiyorum ama bulantim.var gazim var mide yanmam var istahsizim zorla yiyorum tansiyonum surekli dusuk ve uykum geliyor hep 😴😴
Ask_H elif1234 demek ki herkes böyle Allah yardımcımız olsun 12. Haftaya kadar böyle diyorlar inş daha önce geçer bu zor durumlar.
elif1234 Ask_H evet full kaynanamdayim sagolsin o bakiyor bana oda olmasa ölürüm evde tek basima acliktan tansiyonum dusuyor tir tir titriyorum