miniknokta Kızlar 50 gr şeker yükleme sonucum, 0. saat: 76 mg/dL 1. saat: 160 mg/dL Nasıl sizce? Doktoruma yarın sabah gideceğim merak ettim bilen bilgi verirse sevinirim ❤️
hohomoromu miniknokta biraz yüksek çıkmıs sanırım sadece 1. Saat mı kan aldılar sınır kaçtı tam olarak unuttm ama 160 yüksek biraz
niliyy miniknokta 140 olması lazım en fazla diye biliyorum sanırım biraz yüksek. Ayrıca bende de sadece 1. Saati aldılar. 124 çıktı benimde.
Busrasumen miniknokta bende de 1. Saat 159 çıktı 100lük önerdi fakat ben oralı olmadım. Diyetisyene gittim şekerimi düzenli ölçeceğim
miniknokta hohomoromu evet 1 saat aldılar çok fena oldum ama bütün gün sarhoş gibi gezdim baş dönmesinden 🙄
gamzosgamzos miniknokta inşaAllah canim bana direk 75 lik yaptirmislardi 1. Saat ve 2. Saat kan verdim 1. Saat 140 cikmasina ragmen diyet yapiyorum tam sinirmis
Zulubik miniknokta o kadar yüksek çıkmamış, ikinciyi tekrarlatmazlar bence. Ben olsam ikinci kez yaptırmam zaten, belli yani yüksek zaten diyetle takip edilir bir hafta, sonra tekrar ölçülür, hala düşmemişse insulin verilir. Usulü böyledir yani bunun.
[silindi] Zulubik çok ara değerde olduğu için netleştirmek için ikinci testi isteme ihtimali yüksek. Çünkü sınır 140 ama arkadaş 160 çıktı. Benim değerim 195 çok yüksek çıktığı için direk diyete başlattı doktor.
Hem25 miniknokta canım ilacı ictikten bir saat sonrasının 140 dan düsük cıkması lazım biraz yüksek cıkmıs meyve felan cok tüketiyorsan onlara dikkat et zaten doktor ya diyetisyene git der yada yediklerin özellikle meyveyi felan cok yiyorsan sınırlamanı söyler
miniknokta Hem25 ya evet meyve tüketiyorum elimden geldiğince her gün, normalde tatlıyla aram çok yok zaten doktoruma yarın bunu da söyleyeceğim🙏🏻
Busrasumen miniknokta bende meyve yiyordum sanırım ondan çıktı. Diyetisyen de meyve verdi ama yanında mutlaka ya yoğurt yada süt içiyorum bakalım yarın ölçmeye başlıcam
[silindi] miniknokta siz önlem almak için diyete başlarsanız ikinci yüklemeyi yapmazsınız. Ama mutlaka diyete başlamalısınız bebek riske atılmamalı