Kmoms Merhabalar doğumuma çok az kaldı bebek çamaşırları için birçok yıkanması gereken dereceler söyleniyor ilk kıyafetlerini yıkayacağım sizcr kaç derecede yıkamalıyım ?
cimennbayann Kmoms 40 derecede yıka canım ben hepsini öyle yaptım sabun tozuyla yıkadım ütüledim miss gibi oldu😊💕
CiaoBella Kmoms ben 30 derecede ve kısa yıkamada yıkadım bebek deterjanı ile. Ancak durulamasını iki kere yaptırdım deterjan atığı kalmasın diye. Bir de ütü yaptım . Yğksek ısıda yıkamak istemedim çeker diye korktum.
Aryamm Kmoms 30 derece 30 dakikada sabun tozuyla yıkadım fazladan durulama da yaptim deterjan kokusu kalmasın diye
Svcnn Kmoms 33+1 im suan kiyafetlerini dun degil diger gun yikadm dun aksma kadar evin icnde askilikta serili kaldi ve dun aksam tek tek utuledm hepsini yerlerne yerlestrmesi kaldi acik renklileri bi makine attim koyu renkleri bi makine 30 derecde 30 dakika calistrdm tersini cevrdm butn kiyafetlern coraplarn o sekil attm makneye
humaninannesi61 Kıyafetlerin etiketlerini sök. Ters çevir. 30derecede yıka canım. Zaten pis olmuyor bi tozunu akıtıyorsun yetiyor😌
Com34 Sabun tozu kullanıldığında kısa devirde yıkayınca deterjan kalıntıları kalıyormuş. Kısa devir için sıvı deterjan kullandım ben
Kbrbrfn HavaMct 60derece mi 😳 Naptın arkadaşım bebe kıyafeti bu kiri pisi mi olur dereceyi azalt minnacık şeyler zaten hepten küçülmesin ☺
HavaMct Kbrbrfn kçülme problemi yaşamadım çocuk kirletmiyo tabi ki ama mikrop yüksek derece ölür 60 da yıka dediler hep öyle yaptım
muhallebik Meray bi küçüksemeden duramadınız di mi? İnsanlar farkındaysanız hep farklı cevaplar vermiş ona göre de kişi çoğunluğa ve kendine göre en doğru olanını seçecektir. Herkes tecrübeli evlenmiyor ya da anne olmuyor öyle değil mi? Neden hep bi ben her şeyi bilirim ama bilmeyeni eleştiririm tavrına giriyorsunuz? Size de hep böyle mi yaklaşıldı hayatınız boyunca anlayışsızca eleştirildiniz en ufak bir şeyde hor mu görüldünüz de başkalarına da yapma alışkanlığı kazandınız? Ki kaldı ki size böyle davranılsa bile başkalarına daha anlayışlı yaklaşmanız gerekmez mi? Bu en ufak bir konuydu bu çok çok daha önemli herkes tarafından bilinmesi gerekiyormuş gibi görünen bir konu da olsa olabilir insanlar bilemeyebilir.. bilmemek değil öğrenmemek ayıptır diye boşuna mı demişler.. Biraz düşünerek saygı duyarak hareket edelim arkadaşlar.. yarın ilerde bir gün çocuğunuza da aha sen bunu da mı bilmiyorsun diye yaklaşırsanız o çocuk annesine umutla bir şeyler öğrenebilmek için bakarken hevesi kırılıp elini eteğini öğrenmekten çeker aman diyim.. bu sadece size değil tüm bu tavırda olanlara sorduğum sorulardım lütfen biraz sorgulayalım kendimizi..
Kmoms Sebla55 ilk hamileliğim yeni üye sayılırım sizin kadar aktif kullanmıyorsam bilmeyebilirim konunun başlığına acil diyede bişey belirtmedim ayrıca geçmiş olsun size
Svcnn Kmoms rca ederm buarada iyki yikamsm utulemsm kiyafetleri dunden beri dogumhanede yatyrm erkn dgum olack ignelerle gecktrmye calsyor utumu ypmstm hastane cantam bile yok sze tavsyem demkki hazr olmasi gerkms onceden bn gc klmsm 33 hftada hzrlmkla