hilal_yener DiplomaliEvHanimi inşallah olur uzulmeyın bende namaz kılıyorum allahtan cok istedim bu bebeği 3 ay olmamıştı benimde
Misskokulumm hilal_yener hahahaha valla tadını çıkar bende de vardı başta şimdi ayak yanmasından yatamıyorum 🤣🤣🤪
minamoms Karamelek- bende öyle duydum ama bazıları alakası yok yor. İlk bebeğim kızdı yanıyordum kışın ortasında bunda da üşüyorum doktor kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi bende şüphelendim acaba erkek mi diye😂😂😂
minamoms hilal_yener 15 haftalıkken doktor kıza benziyor ama kesin değil dedi🙄 öğrendik ama netlik yok işte
Elida hilal_yener merhaba. Bende 12 haftalık hamileyim. Ve hiç bir kış bile usumeyen ben, hamileliğimden beri ellerim ayaklarım buz gibi ve tırnaklarım mosmor. Isınamıyorum bir türlü .. Bende anlayamadim nedenini :/
F_NUR_K-S hilal_yener Evet ben de oldu akşamdı ben titriyorum battaniyelere sarılmıştım eşim şaka mı yapıyorsun bu havada demişti, 2 hafta sıcak su tulumuyla bütünleşmiştim, ablamda da aynısı olmuştu.
hilal_yener Lsbebisim onun sebebi kendini sıkıyorsun ya kusarken bütün yediğini çıkartıyosun vucudunda su mu kalmıyor vucudun istemsiz kendini titremeye alıyor üşüyosun ben hamile değilkende kustugum zaman üşümek geliyodu hamilelikle alakalı değil o vucuttan birşey eksiliyor galiba ondan kaynaklı