DAC hilal_yener evet bende 1,5 aylık hamileyim öğrendiğim ilk günden ve ondan önce de ara ara üşümem oluuyrodu. Hamilelikte sonra ayrı biraz daha fazla üşüyorum. Kansızlık tan dolayı büyük ihtimalle.
Tucenur Karamelek- canım cok üzüldüm o dahada kötü bi durum olsa gerek allahım birdaha yaşatmasın inşalllahh 🙏
masalsii hilal_yener bende şuan 4+3 1 haftadır üşüyorum battamiye ile yatıyorum hırka ile geziniyorum demekki yalnız değilmişim😂
DiplomaliEvHanimi masalsii program 4+2 gosteriyo bende 3,4gundur usuyom ayaklarim hic isinmiyo normlde 1hafta onceye kadar askiliyla evde geziodum. Sag kasigimda bisey var kapatinca rahatsiz ediyo 🙄🙄. Yarin adet gunum acabami !? 😍
Ezgievrenn Ah o benim ben donuyorum adeta evin içine kar yağıyor uzun kollu üstüne yelek uzun pijama altına çorap paçalarımı bile içime sokuyorum. Üstüne battaniye. Elim ayağım buz 1.5 aylığım bende. Kan tahlillerim daha cıkmadı ama var bişiler bu kdr üşümek normal değil cunku. Eşim evde pişiyo ben donuyom
hilal_yener Tucenur çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun bidaha o doktora gitme ya ihmalde etme aklında bişey kaldıgı zaman direk başka doktora git
hilal_yener Karamelek- benimde içime erkek doğuyor ama cinsiyet için daha çok erken sabırsızlıkla bekliyorum
Tucenur hilal_yener amin canım cümlemize teşekkürler insallah ayın basında güzel haberler le burda oluruz 🙏
DiplomaliEvHanimi hilal_yener Kizlaar ayaklarim coook usuyo 4,5gundur yarin adet gnum bu bi belirtimi. ? Normalde butun ya corapszdim
masalsii DiplomaliEvHanimi inşallah hamilesindir kuzumm 🙏🏻🙏🏻 Benimde öyle bi öncekinde uyuma gelmişti hep uyuyodum simdide enerjim var hç hamile gibi hissetmiyorum arada bi karnım ağrıyoe sadece😂 dünde yerleşme kanaması gibi bişey geldi ama paniklemedim haftaya salı gidicem doktora bakalım kese görüncekmi😂