Sedef45 Merhaba hepinize , biz 3.ayımızı yeni doldurduk konu açmak istedim başka hamişler varsa birbirimize fikir olur 🌸
Sermec Sedef45 13 haftalık hamıleyım fena iştahım var 2 haftador doymuyorum resmen doktor erkek olabılır dedi ama emin olamadı 🥰
Sedef45 Gamzemre61 Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻 Hazımsızlık şikayetlerin varmı canım? Benim karnım davul gibi oluyo akşamları 🤭
Gamzemre61 Sedef45 amin inşallah 🙏🏻bende de şişkinlik hazımsızlık bulantı kusma hepsi var 💁gören en az 5 aylık der valla😇
Gamzemre61 Sedef45 çözüm bulamıyorum bu duruma gece yatarken bile rahat yatamıyorum şişkinlikten dönerken bile zorlanıyorum gibi bi değişik yani allah yardımcımız olsun 💁😅
Sedef45 Gamzemre61 Aynen öyle 🙏🏻 Doktor bana bağırsaklar tembelleşiyo o yüzden böyle hissediyosun demişti bu şikayet için🤔
Efesevim Bende 11+5im ve aşırı büyük göbeğim var 5aylık gibi 5.ayımda neolcak bilmiyorum 😂 insanlara daha 3aylık demeye çekiniyorum🤭
Gamzemre61 Efesevim ben dışarı çıkamıyorum doktor yasak dediği için ama çıksam millet sorsa kaç aylık diye bende 3 aylık diyemem galiba 💁
Sedef45 Suheyla19A Bende geçtiğimiz cumartesi yaptırdm ultrasonda herşey normaldi,ama kan tahlili dış laboratuara gitti henüz cıkmadı
Aysse-03 Merhaba canım bende tam 12 haftalığım mide bulantım şuan yok normalde her sabah oluyordu midemde sürekli bir boşluk hissediyorum
kayasli Aysse-03 benimde sürekli midemde boşluk var ama yemek yiyince midemde bulanıyor değişik durumlar 😁
Sedef45 Sermec Ben geçen aydan bu yana 1 kilo vermişim 🤭 aman aman iştahım yok ama iştahsızlıkta yok.kusmamda hiç olmadı şimdiye kadar ama vermişim 🤔
Sermec kayasli canım ben ıkılı ve üçlü teste pek güvenmiyorum doktor burun kemıgı ıyı ense kalınlığı normal dedı direk detaylı ultrason yaptırcam cunku en dogru sonuc veren test o