RabiaMm şimdi şöyle ben oğlumda sürekli uyudum hareket yok bişey yok ama cok şişmedim belki genetiktir 14 kilo aldım normaldi yani neyse 40 hafta oldum suyum gelmedi sancımda yok nişanımda yok hastaneye kontrole gittin nst ye bağlandım sancım görünüyor ama bende tık yok doktorda catı muayenesi yaptı açılma yok bebekde kanala inmemiş daha bana 2 gün sonra gel yatışını yapalım dedi neyse sabah 8:30 yatışın yapıldı , saat 10 da benim doğumhaneye alıp alttan muayene etcem dedi doktorum meğersem içine ilaç koymuş kendi sancım gelip 5cm olana kadar neyse öyle böyle plates topu iste mutlaka sancılarım geldikce üstünde zıplayıp poponu dairesel seklinde cevir cğnkü benim sancım kesildi ben bunları yapınca 😆 Annem kayınvalidemle dediki bu böyle olmaz saat 3 civarı doktoru cağırdılar onlarda gelip suyumu patlattılar bana suni sancı verdiler 3 saatde doğurcan dedi doktorum daha sonra hissetmeye başladım ama ilk başlarda normaldi daha sonra 7-8 den sonra ıkın canım bebeğin kanala insin bana öyle dediler sonra böyle büyük tuvaletimç yapma hissi geldi doğumhaneye gittim bebeğimin kafası gmrünüyordu ben güzel ıkınamadım hemşireler bastırdı sonunda oğlum doğdu ıkınsaydım dikişim belki olmayacaktı 🤗 uzun oldu 😆 2017 temmuz ayında doğurdum canım