Likya İlk gebeliğim ve eşimle bebiş düşünürken biranda sürpriz oldu bize dünyalar bizim oldu şükürler olsun 🙏🏻
5. Ayıma kadar gece gündüz demeden kustum. İçtiğim suya kadar çıkarttım, artık kendimi ciddi anlamda kötü hissediyordum çünkü bitmek bilmiyordu. Resmen anlıyordum artık o ani kusmaları kusuyorum dememle kusmam 1 saniye düşün. 5. Ay ve sonrası ayak ağrılarım başladı , bel , kasık, sırt, her yerim ağrıyordu evde bir adım atsam of puf diye diye ciddi anlamda zorlanıyordum. Çoğu şeyden tiksinti gelmişti zaten herşeyi yiyemiyordum malesef. Hayatımda yemiceğim meyvaları aşerdim yedim belki bir insanın biranda giyemeyeceği kadar yemişimdir çok aşerme yaşadım. Şimdi 37. Haftadayız ve bunaldım artık, kendimi zayıf unuttum okadar benimsedimki hep benim içimde kalıcak gibi bebeğim. Bugün kontrol var ve her kontrolde sürekli doktorum nasıl hissediyorsun diyince isyan ediyorum oda gülümsüyor. 🙄 6. Aydan 7. Aya kadar abartmıyorum her gece açma yedim eşim 1-2 alırdı fırın bize çalışırdı sanki. 10 kilo aldım hala aynıyım geçen haftada bakıldığında, ama artık uyuyamıyorum birşeyden zevk almıyorum ilaç içmekten sıkıldım cidden tiroid çıktı bende gebelikte olurmuş, her sabah aç karnına 2 ilaç alıyorum öğlen vitamin aralarda magnezyum şey gibiyim böyle dipte sonda depresyonda 😭 Çok yoruluyorum zaten iki adım atsam nefesim kalmıyor, çatı ağrım var çok dayanamıyorum artık cidden 🙋🏻♀️ Bakalım birde kavuşmak istiyorum Allahın izniyle kızıma 🙏🏻 Normal doğum istiyorum aslında ama bugün çatıma bakıcak yok derse birşeyler falan hemen sezaryana gün alıcam gel alalım dersede kabul edicem. Eşimin desteği çok oldu oluyorda, cidden o olmasaydı belki atlatamazdım. Ayakkabılarım ayaklarım şiş diye olmuyordu ağlıyordum düşün Allah yar ve yardımcımız olsun 🙏🏻 Uzun oldu helal et 🤰🏻