nefesssss Eveeet gelelim benim hikayeme. Öncelikle belirteyim vajinismusu yenip iki ay içinde hamile kaldım evlendikten 2 buçuk sene sonra. Bi kızım olacagını ögrendim. Çok mutlu oldum. Ve hikayemin sonuna yaklaşırken korktuğumu farkettim doğum olayından. Doktoruma söyledim sezaryen istediğimi. Daha sonra planladık ve bugün sabah 8.40 da ameliyathaneye alındım okuya okuya gidiyorum sedyenin üzerinde. Ama söz vermiştim kendime etrafta anlatılanlardan etkilenmicektim. 🤭 daha sonra sedyemi degiştiler belimden iğnemi anestezist bir amca vurdu sağolsun türküler söyleyerek 😂 hiç acı hissi yok o iğne de. Üşüyordum ve belden aşağım elimde olmadan titriyordu iğneyi vurdular ohh mis bir ısındım güzelce. Yatırdılar tansiyon falan herşey gözetim altında başınızda sadece sizinle konuşan muhabbet eden bir anestezist var zaten. Bişeyler dokunuyor ama mümkün değil kütük gibisin zaten acı hissetme baskı falan hikaye ben ödlek biri olarak sadece ilacın etkisiyle kustum o da normal ilactan kaynaklı dedi mide bulantısı için bi iğne daha yaptı damaradan. Velhasıl kestiler mi diye sordum başımdakine hayır daha dezenfekte ediyolar karnını dedi. 3 -5 dk ya bir ağlama sesi nefesim geldi.🥰 sonra aldılar yanda bir masada temizlendi onu izledim bir yandan Benin dikiş işlemlerim bitiyordu yarım saat sonra da ben çıktım. Kavuştum bal küpü kızıma. Acaba şurası nasıl oluyor diye kendim hamileyken merak ettiğim yerleri uzun tuttum hanımlar kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Bu arada benim hiiiiiiç başımda ağrımadı. Bol komposto ve su içtim kahveye gerek kalmadı. Sadece ilk deneme de dik durmaya çalıştım yürüdüm açıldım. Uyuşuklugunuz gecince dikişleriniz ben buradayım demeye başlıyor ama bu yürümeye engel değil. Ağrı kesicilerle halloluyor. Sorularınız varsa alırım 🤷♀️🤗
Seymanur0707 nefesssss hayırlı uğurlu olsun bebeğin güle güle büyüt canım🌺 Benim sorum hangi hastane hangi doktor çünkü çoğu doktor herhangi bir problem yoksa sezeryan yapmıyor onu merak ettim ☺️