Öncelikle bizde happy momdan mezun olduk bugün , çok şükür meleğim yanımda ve gayet iyiyiz, hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim çünkü daha yeni yeni çocuk düşünüyorduk herkese umut olsun ki stresten uzak kalın ilk ay neden olmuyor diye çok kafama taktım ikinci ay ise kendimi serbest bıraktım adetim 3 gün gecikti eşime diyordum geciktiğimi o da ihtimal vermiyordu test aldık eve geldik beraber yaptığımız teste şok olan gözlerle bakakaldık çünkü hiç dk geçmeden çift çizgi gördük eşim zaten ne tepki vereceğini şaşırdı bense mutluluktan heyecandan kendimi alamadım , doktora gittiğimizde minik meleğim kendini göstermedi daha çok yeniydi doktorum bana dış gebelik olabileceğini söyleyip çıkan 655 hcg testimi iki gün sonra tekrar yapmam gerektiğini iki kat artarsa gebelik olacağını söyledi ve bir daha o doktora gitmedim ilgisini beğenmedim aynı anda iki hasta alıyordu kendine, başka bir doktora gittim 7 hafta da ultrasona değer değmez gösterdi kendini miniğim,10uncu hafta da kanamam oldu korkmadım sakin kaldım çünkü ertesi gün doktor kontrolüm vardı iki hafta istirahat verip progestan iğne verdi gün aşırı hastaneye gidip iğne yaptırdım doktorum bebeğimin eşi aşağıda diye sürekli dinlenmemi söyledi daha sonra gittiğim 12 13 14 15 haftalarda hafta hafta gelmemi söyledi gittiğim her kontrolde iyi birşey söylemiyordu bebeğimin eşi aşağıda diye Rahime yapışık olacağını araştırma hastanesine göndereceğini söyledi tabi Doğum için , bebeğimin eşi yukarı çıkmaz ise böyle olacağını söyledi ,eşimle korktuk tabi araştırma hastanesini duyunca , bu sefer başka doktora başvurduk doçent doktor Ahmet uysal kendisi bizimle çok iyi ilgilendi ve bebeğimin eşinin heryerde olduğunu zamanla yukarı çıkacağını korkmamam gerektiğinden bahsetti , bir önceki doktorum bebeğimin erkek olduğunu sonradan da kız olduğunu söyledi ,dr Ahmet bey de bebeğimin kesin kız olduğunu söyledi şükürler olsun kızımla güzel hikayemiz böyle devam etti , ve 29 haftada şiddetli ağrılarla gece nöbetçi olan doktoruma gittim ultrasonda bebeğimin baş aşağıya döndüğünü ağrının bundan dolayı olduğunu söyledi 32 hafta ya kadar da çalıştım sonra iş görememezlik raporumu aldım 4 aylık , gelelim ki 36 37 haftalarda nst de sancım çıktı bebeğimin erken geleceğini söyledi doktorum SancılArım 50 60 ı buluyordu, gelelim ki 38 39 40 hafta olduk bende ne sancı ne nişan hiçbir belirti yok korkudan stresten bütün SancılArım gitti doktorum da şaşırdı sancım çıkarken birden sancılarımın yok olması ben çok stres yaptım Kızlar ama siz siz olun ki yapmayın yoksa gelmiyor bu bebekler bugün 40+5 olmuştuk doktorum artık beklememem gerektiğini Suni ile başlatacağını söyledi Yatış vereceğini söyledi ben o gece bana sabah olmaz derken mışıl mışıl uyudum kaçama takmıyorum olacak nasıl olsa diye , bu arada çatı muayenesinde çatım dar olduğu için çok zorlandım, bu sabah 24.09.19 da sabah 10 da yatışımı yapmak için hastaneye geldik , bende tabi heyecan stres korku herşey var ne sancı ne açıklık yok , nstye bağladılar suni takıp yavaş yavaş vermeye başladılar tabi ben stres içindeyim ama boşuna korkmuş boşuna telaşa girmişim, ve nst sonucuna göre bebeğimin kalp atışları 180 e kadar yükseliyordu , suni almama rağmen saat 15.00 a kadar ne açılma ne de suniden dolayı kendi SancılArım yok 🤷♀️ Saat 15.00 de doktorum geldi tekrar Çatı muayenesi yaptı çatım dar evet normal Doğum imkansız ! Zorlamayalım deyip sezeryana alacağını söyledi bende kabul ettim çünkü canım çok yanmıştı ve cesaretsizdim siz siz olun kendinize güvenin, sezeryana belden uyuşturacağını söyledi doktorum taki bende ameliyathaneye girene kadar ben genel anestezi olmak istediğimi söyledim korkuyordum çok korkuttum kendimi , ama korkulacak hiçbirşey yokmuş bilin kızlar kendinizi böyle motive edin , uyutuldum ve odaya getirdiklerinde kendime geldimeye başlamışım , yatağa alırlarken bağırdığını hatırlıyorum bir de anestezi etkisi ile bir daha çocuk yapmam demişim 😂 tabi ağrılarım vardı ama inanınki adet ağrısı gibiydi ona dayanan bunlara da dayanır dedim kendimi motive ettim ağladığımı hatırlıyorum bir de ve bir de annemin de gözyaşlarını tutamadığını .. bu anı asla unutamam annem beni öptü alnımdan sonra sustuğumu hatırlıyorum , bebeğimi sormuşum nerde diye babam canım babam senden güzel ama aynı sen diye moral vermeye çalışıyordu 🥰 kızımı tam zamanında sezeryana almışlar kakasını yapmış ama Allah’a şükür yememişti , kalp atışları o yüzden yükseliyormuş iyi ki de zorlamamışız dedi doktorum normal Doğum yapamaz mışım.. bebeğimi gördüğüm anı unutamam o kadar güzel ki o kadar şirin ki meleğim annem diye sevdim hep yavrumu , sadece adet sancısı gibi ağrılarım var dayanılmayacak gibi değil zaten serum ilaç antibiyotik veriyorlar, emzirmeye geldi hemşire yavrum memeyi tuttu çok şükür sütüm şuan ne durumda bilmiyorum ama hep emzirmeye çalışıyorum , az önce hemşire sondayı çıkartı İnanınki sonda takarken acımıyor sıkmayın kendinizi , yataktan kalkarken çok zorlanmadım antibiyotik verdiler iyi gelmişti kalkabildim başım dönmedi ileri baktım hep ama hepte yavaş yavaş hareket ettirdim , şuan oturuyorum ve meleğimi izlerken size hikayemi anlatıyorum sesi o güzel ninni gibi gelen sesi o kadar güzel ki yüzüne baktıkça bakasınız geliyor bu benim demek heleki eşimdeki heyecan da o biçim 🥰 Allah herkese kolay Doğum nasip etsin , ve İnan’ın ben yapabildiysem siz de yaparsınız çünkü ben korktum stres çok yaptım siz siz olun yapmayın bebeğinizle kavuşma anını düşünün , Asel prensesim bu gün happy Mom dan mezun oldu darısı tüm annelerin başına , kendinize güvenin korkmayın stres hiç yapmayın ❤️🙏 hayırlı doğumlar herkese bir avazda inşallah
@adm @NaimeYilmaz sabitler misiniz 🙏❤️