Ecrin04 Suan 15 haftaligim henuz erken oldugunu bliyorum tabi ama 20. Hatfada o testi yapmami onerdiler sizce bi faydasi varmi
Hazaaalll Ecrin04 elbette var olmaz mı hiç. Bebeğin ölçülerini,organ taramalarını,özellikle kalbin 4odacığının oluştuğunu ve damarların olması gerektiği gibi mi olduğuna bile detaylı ultrasonda bakıyorlar. Atlamayın lütfen:) çok öbemli
Hazaaalll Ecrin04 doktorunuz bunun için gün verecektir zaten. Beni 24. Haftada aldılar detaylıya kalp iyice o zaman belirginleşiyor diye.
azizeguneyy Ecrin04 hiç bir hastane bu haftada detalı ultrasona almıyor zaten 20. haftada detaylı ultrason olur
Ecrin04 Hazaaalll baya kararsz kaldim oyzden. Kimileri gerek duymuyor yapma diyor gecenlerde bi arkdsmlar konstm mutlaka yaptr demisti merak ettim. Bir hafta snra kontrolum var doktorla da bi goruusrum
Ecrin04 azizeguneyy evet bliuorum zaten. Bi arkadas onerdi merak ettim oyzden sordum bi faydasi varmi diye.
Hazaaalll Ecrin04 asıl böyle teknolojinin olmasına sevinmelisin eğer bebeklerde bir sorun görülürse erken teşhis için çok önemli bir adım oluyor :) sadece ultrason zaten ekstra bir şeyi yok ki.
Tugbaolgnn Ecrin04 renkli olarak bebeğimi görüyorsun boyunu kilosunu daha net bir şekilde öğreniyorsun ama en önemlisi bğyün organlarını çok detaylı görüyorsun ve sağlıklı olup olmadığını tam anlamıyla öğrenebiliyorsun bebeğin sağlığı için bence yapılmalı bende yaptırdım
Tugbaolgnn Ecrin04 bencede yaptır birşey çıkar sşyede korkma dua et öıkarsada allahın takdiridir ama inşallah sağlıklı sihatlidir rabbim gönlüne göre hayırlısını versin 🙏
Ecrin04 Tugbaolgnn amin Allah razi olsun trk duam bebegimi hayrlisyla saglkla kucagma almak baska da bisey istemiyorum 🥰
Ozlembjk Ecrin04 devlet hastanesine gidiyorsaniz gidip bu haftalarda sira alabilirsiniz yoksa sira kalmiyor özele gidiyorsaniz doktorunuz yönlendirir zaten hamilelik boyun yapilan testlerin arasinda en önemlisi diyebilirim omuriliğinden tutun tirnaklarina kadar bakiyolar önemli bi tarama testi yani
Ecrin04 Ozlembjk cok tesekuur ederim aydinlattiniz beni. Gtmeyi dusunuyorum evet bian kararsz kaldim ne yapsam diye ama kesin gidicem bi aksilik cikmazsa insallh
SulenurK2858 Ben bugün gittim herşeyini ayrıntılı bakıyor, böbrek kalp beyin falan bence gidin yani hem daha ayrıntılı görmüş oluyoruz evladımızı🙂
Ecrin04 SulenurK2858 insallh yaa allah bagislasin saglkla kucagna almayi nasp etsin insallh :) sabrszladim ya biran once gormek istyorum bn de :)