Destkar 1 hafta önce genel muayene için kadın doğuma gittim ve vajinal ultrasondan sonra doktor tıbbi birtakım şeyler anlatıp hamile olabilirsin dedi.Bugün kan testi verdim ve negatif çıktı.Adetime de 3 gün var.Sizce hamile olabilir miyim.Hala ümit var mıdır☺️
Deletedmom3 Destkar rahim kalinlasmasi gormustur bence buyuk ihtimal ya hamilelikten ya da adetin yaklasinca olusan bi durum. Hamile degilsen adetin yakin
Destkar Ozzy geç döllenme kaynaklı adet zamanından 1 hafta sonra çıkanları gördüm onunla ilgili bilginiz var mı
Destkar Deletedmom3 evet onu söyledi fakat yumurtamın döllendiğini de söyledi.Yani kurduğu cümleden anladığım buydu.Yumurtam döllenince hamile olmuyor muyum teorik olarak☺️
BuMu En fazla doktorun gördügü rahim kalınlaşmasıdır canım oda ya adet olacagın yada hamile kaldıgının belirtisidir
Destkar BuMu hayır yumurtalarımın durumu ile ilgili bir şeyler anlattı ve hamile olabilirsin dedi.Keşke ne dediğini ses kaydına alıp daha iyi anlayabilseydim😄
BuMu Destkar bende adetime birkaç gün kala muayane olmuştum doktorum rahim kalınlaşmasının oldugunu gebelik göremediğini söylemişti ama o ay hamileymişim meğerse umarım öyledir ama eğer döllendiyse testte cıkar kan ver bence
Destkar BuMu kan verdim adetime 3 gün var negatif çıktı kan testim.Ümidim adet bitiminde kan değerimin yükselmesi.Doktor ümitli konuşunca neredeyse emin olarak gitmiştim kan vermeye