Nlnylmz İlk doğduğunda pamuğu su ile ıslatıp mı temizlediniz bebeklerinizin altını yoksa ıslak mendille mi ? Doğum çantama hangisini alıp koysam bi türlü karar veremedim
Dicle0103 Nlnylmz ben komilinin zeytinyağ özlü ıslak mendilini aldim ama pamuk kullanicam sanırım o daha mantıklı geldi saf su nede olsa
mom44 Nlnylmz uni baby nin yeni doğan ıslak memdili safmış ama bende daha araştırmadım uni baby düşümüyoeım belki ilk zaman pamuk su unibabyye göte karar veticem
Mine Nlnylmz bende sizin gibi düşünüyordum ama uni baby yeni Doğan ıslak havlu var onu aldım gerçekten çok memnun kaldım arada pamuk su arada o ama çok memnunum ıslak havludan
Nuranaliayaz1 Nlnylmz ilk aylar pamuk kullanın bence ciltleri hashas ve pişik olma ihtimali daha fazla olduğu için en az 6 ay pamukla silmek daha iyi ondan sonra da iyi bir marka ıslak mendille devam edebilirsiniz
cimennbayann Nlnylmz canım bende su ve pamukla düşünüyorum ama hastane için Doğum çantasına sleppy ıslak mendil koydum şimdilik orda o halde kaynamış su bulamam veya o halde yapamam belki diye arkadaşım önermişti sleppy i memnunmuş