deletedmom220 Arkadaşlar yoyko spin 360 travel sistem ve kraft twist xlx arabalarından alıp kullanan oldu mu acaba ? Teşekkürler
Hazaaalll deletedmom220 kraft twist rlx aldım bebeğim doğmadığı için henüz kullanmadım ama evde her şeyini defalarca denedim. Çok hoşuma gitti özellikle 360derece dönüyor olmasına mest oldum zaten :)
deletedmom220 BeyzanurSemih54 yoykoyu beğendik ama doğru düzgün mağazası bile yok internetten baktık dönüyor olmasını çok beğendik ama krafta bakıcaz sanırım teşekkür ederim 🙏🏻
deletedmom220 Hazaaalll bizde düşünüyoruz canım ikisi arasında kaldıkta arabayı gidip görmedik henüz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah 😍
Hazaaalll deletedmom220 inşallah teşekkür ederim sizlerde öyle :) ürün tercih etmek için markanın şikayet sayfasını incelerim aklınızda olsun :) kraft daha tercih edilen ve diğerine göre daha az problemli bir marka :)
deletedmom220 Hazaaalll bide krafta çoğu yerde ulaşılıyor ve çok bilindik bi marka çok fazla şikayet görmedik onunla alakalı
Ozzy Yoyko Mima Xari nin kötü bir kopyası memnun kalan pek görmedim. İlk oğluma Stokke xplory kullanmıştık çok memnun kalmıştım şimdi kızım olacak kısmetse onada mima xari aldık şuan için çok iyi kullanışlı görünüyor. Stokke tarzında zaten. Tavsiye ederim.