Ayslksa BlsnMhmtKvc yok canm.sezeryan ıstıyorum.hastane ile aramızda ıkı saatlik mesafe var.eşimin görevi nedeni ile ilcedeyiz.sancinin ne zaman gelecegi belli olmaz.korkuyorum o yüzden gurbette de kimsemiz olmayinca çok zor olacak.
BlsnMhmtKvc Ayslksa anladım canım ozman senin için sezeryan dha mantıklı tabi 2saat sanci cekmektense dediğin gibi sezeryan mantikliymis senin için kmsen yoksa o dahada mantıklı 🤗 Allah yardımcın olsun şimdiden insllah 😉🙂
dvran22 Kubradem çok güzel birşey mis bu Bende ekran kaydı aldım bugün temizlik yapacağım Yarın Doğuma gidiyorum şimdiden yazayım eşime vereyim onlar yapsınlar❤çok sağol canım
Ayslksa BlsnMhmtKvc sagol canm Allah hepimizin yardımcısı olsun.sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza aliriz insallah 😊🙏
BlsnMhmtKvc Ayslksa amin inşallah canım bizm son14 zamanında normal yolla gelirse tabi ama rhati iyi herlde hiç rhatini bozmuyo hanfendi 😉🤗😀
Misskokulumm Mervednr kuzum sıra sana mi geldi sağ salim kavuş meleğine dualarım seninle bizi de dualarından eksik etme olur mu 😊🥰🥰♥️
Ayslksa BlsnMhmtKvc bizimkide gündüz Sakin gece de hareketli uyutmuyor. Son 21 normal dogum.için ama sezeryan istediğim için bu hafta Belki alırlar diyor eşim.😁
BlsnMhmtKvc Ayslksa olabilir Dr soler ztn bizm ki gelmezse mesela 41hftada alırım sezeryanla dedi belki okdrda beklemeyebilrm dedi bkalim hayrlisi 😉🙂
Mervednr Doğum yaptım. Uyuşukluk gitti. Oğlum memeyi hemen aldı çok şükür. Hafif ağrım var onun dışında iyiyim 🙂 yavruma kavuştum
Misskokulumm Mervednr ayyy ne güzel gözün aydın cnm benim 🧿❣rabbim acısını yaşatmasin hikayeni bekliyorum dört gözle 💃