Mervednr 40 haftalık serüvenin sonuna geldim. Bir yanım hamileliği özleyeceğini söylüyor, bir yanım oğluma kavuşmanın vermiş olduğu mutlulukla doluyor. Sabah 8 de yatışım yapılacak. Spinal sezeryan ile doğum gerçekleşecek. Önerileriniz varsa alırım. Dualarınızı eksik etmeyin 🥰
seyda0606 Mervednr Allahım kolaylıklar versin. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağına. Bizede dua etmeyi unutmayın. Zemzem ve hurma varsa alın yanınıza. Bebeğinizin ağzına sürersiniz :) bizimle hikayenizi paylaşmayı unutmayın merakla bekliycez
Elfsrkn Mervednr Allahım sağ Salim birbirinize kavuştursun . İnşaAllah herşeyin çok kolay geçer. Bende bir hafta sonra olacağım insan tedirgin oluyor korkuyor. Allahım yardımcın olsun canım. Dualarımızdasın.
Cigdem07 Mervednr Allah analı babalı büyütsün şimdiden hayırlı dogumlar dilerim canım 🤲🧿 Allah yardımcın olsun 🙏💐
Seyuba Benimde sabah 8 De spinal sezaryen ameliyatım var 38+0 olucaz 🙏🏻 İkimizinde allah yardımcısı olsun 💙
Kubradem Bebek doğar doğmaz okunacak dualar var onları şimdiden mutlaka not al yanında kim olacaksa onu vazifelendir. Ve doğunca ağzına çok az zemzem ve hurma sür canım:)
Mervednr Kubradem zemzem ve hurmayı koydum valize 😊 dualarıda kayınvalideme söyleyim okusun 😊 teşekkür ederim
Mervednr seyda0606 kendime gelir gelmez mutlaka hikayemi paylaşıcam 9 ayımı burda hikaye okuyarak geçirdim 🥰 zemzem ve hurma aldım valize koydum canım dua bekleyen herkese dua edicem 🙏
Mervednr Elfsrkn çok teşekkür ederim 🥰 rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın yavrularımıza kavuşmak nasip olsun
Kubradem YENI DOĞAN BEBEKLERIN EBEDIYYEN ZINADAN BELA VE MUSIBETTEN KORUNMASI ICIN +Çocuk doğar doğmaz elinizi çocuğun boynuna koyun; " 9 Defa Er Rakibü Celle Celalühü Okunur. Ardından; elinizi bebegin başına koyup 7 Defa El Berrü Celle Celalühü Ve 7 defa Eş Şehidü Celle Celalühü Okuduktan sonra 3 kere de Kadir Süresi Okunan çocuk Ebediyyen zina bela musibetten biiznillah korunur.
dvran22 Kubradem çok güzel birşey mis bu Bende ekran kaydı aldım bugün temizlik yapacağım Yarın Doğuma gidiyorum şimdiden yazayım eşime vereyim onlar yapsınlar❤çok sağol canım
Kubradem Dogumuna yakın çekilen sancıda bi de doğumdan hemen sonra yapilan dua kabul olurmuş bize de dua etmeyi unutma :) Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah:)