Betul-_ 35+2 haftalık hamileyim bebeğimde bir kaç problem vardı şimdiye kadar kontrollerimi yapan doktor birşey demedi ama bugün gebe okulundaki ebe ile tanışmak amacıyla gittim sorunları da konuştuk oda burada doğum yapamazsın senin için tam teşekküllü bir yenidoğan ünitesi olması gerekir dedi oda sadece Tepecik eğitim araştırma hastanesinde varmış ama daha önce hiç gitmedim oraya orada önerebileceğiniz bı doktor varmı acaba ? Doğumuma 33 gün kaldı ve ortada kaldım resmen. Kontrollerimi yapan doktor ile konuşacağım bu konuyu ama ister istemez huzursuz oldum.
Betul3535 Betul-_ arkadaşımında tansiyon problemi vardı tepeciğe git demişler ama o dokuz Eylül’e gitti Doğuma yakın acilden giriş yaptı doğumunu orda yaptı çok memnun orayı düşünebilirsiniz
Cevriyeee Betul-_ ben bebeğim için ilk başta gitmiştim tayfun diye bi doktor var ilgili nazik bir doktor onu tavsiye edebilirim canım
Muneweralp Ben oraya ikili testimde sorun çıktı diye gitmiştim ama İnan çok kötü çok pis bir yer bence Buca Doğum hastanesini düşün derim orasında tam teşekküllü devlet hastanesi ve çok temiz doktorlarında çok iyi hatta orda Hatice burcu hanım var ona gidiyorum ben çok ama çok memnunum. Bir onu dene derim denemeye değer
Betul-_ @Muneweralp 1 kere gittim bende Tepecik eğitim araştırmaya kendim için değildi çok pis biliyorum ama konuştuğum ebe de ya Tepecik ya Yeşilyurt diyor
Hilalatmaca35 Betul-_ Tepecik çok berbat bir hastane bir kere gittim çok pişman oldum hem çok pis hem ilgilenmiyorlar bence 👍🏻 bende doğum için yeşilyurt u düşünüyorum 😊
Betul-_ @Muneweralp benimde tek isteğim şimdiye kadar kontrollerimi yapan doktorun sorumluluk alması ve beni rahatlatması sanırım çalışanları açısından birşey diyemem ama hijyen açısından oraya gitmeyi hiç istemiyorum..
CiHal Betul-_ ege üniversitesi dokuz eylül yeşilyurt bunları düşünebilirsin tepecik gbi lanet biryerde dogum yaptm gercektn psikolojim alt üst oldu