Eyceniz ay bende pko yum hikayemi anlatmayi cok seviyorum hemen anlatayım:) genc kizligimdan beri adetlerim hep duzensizdi bi sorun oldugunu biliyodum ama hic gitmedim evlendikten 6 7 ay sonra korunmayi biraktik haliyle olmadi 1 sene sonra doktora gittim bana polikistik oversin dedi klomen kullancaksin dedi uc kutu kullandim yumurtalarim büyümedi hic bu sefer aşılama yaptirman lazim dedi ama benim psikoloji yerlerde neyse asilama yaptirmaya gittim asilamayi yaptirdim ve tutmadi sonra kist olusmus dendi falan iki bucuk ay adet goremedim iki bucuk ay sonra adet gordum ama iki gun sürdü uc gun sonra tekrar adet oldum falan boyle karmakarisik oldum deli gibi agliyorum artik dedimki tamam ben kısır oldum neyse ben de doktorumu degistirmeye karar verdim bu adam bana iyi gelmiyo dedim ayni hastanenin yan odadaki doktoruna gittim 😂 kadın bana bi bakti ben salya sümük ağlıyorum aglama dedi polikistik kotu biseu degil suraya baksana yumurta tarlasi gibi burasi senin olmayacakta kimin olacak dedi bana ve sadecr cyclo diye bi adet duzenleyici verdi bunu 6 ay kullan gel bunu kullanirken de hamile kalabilirsin ilaç bitince adet olmazsan test yap hamile degilsen devam etti 6 kutu ictim biraktim ve dedimki artik doktora fakan gitmiycen yeter olmuyosa da olmasin hapı biraktiktan 3 ay sonra hamile kaldigimi ogrendim mucize gibiydi ama gercekti kisaca kafana takma asla psikoloji cok onemliiii 😊😊😊