Sermec Merhaba hanımlar ben 13 haftalık hamıleyım ilk 10 hafta istahsızlık ve kusmayla gectı 2 haftadır doymuyorum ya habıre acı ekşi tatlı ne varsa yemek istiyorum yarım saatte bir acıkıyorum durduramıyorum kendimi böyle olan var mı bu arada 46 kiloyum 😁
Beklenenan Sermec ilk zamanlar normal canım oluyor öyle ben neler neler yedim şimdi üst üste yediklerimi bir arada bile gorsem midem bulanır ama can çekiyor işte o zamanlar hiç doymicam saniyodum hatta eşim maaşım senin karnında aşkım diyodu🤪😃
Hll Sermec tadını cıkar😁ilk 3 ay ki bulantlı,tiksinmeli hallerimden sonra her ögunümü aşkla karsılıyorum😂kıymetini biliyorum ilk zamanlarmı düsününce.
Sghslove Sermec bizde tam 29 haftalık olduk ilk zamanlar çok takıntı yaptım aman şunu yemiyim etmiyim diye çok istememe rağmen çikolata bile yemedim şimdide aksine hep tatlı çikolatalı şeyler istiyor canım.
Sermec defne55 ben normalde cok iştahsız biriyim gunde tek öğünle doyan biriydim şu an kendıme inanamıyorum doymuyorum çünkü hep aç hissediyorum kendimi 😁
Sermec Beklenenan aynen eşim diyor ki sana noluyor cunku her dakika bana sunu al bana bunu al diyorum benden böyle sözler duymaya alışık olmadıgı için adam sokta 😁
Derya21d 😃😃😃 Allahım ya az önce eşimle bunu konuştuk yiyorum yiyorum ama doymuyorum. Bende 48 kiloydum şu an 55 oldum 😂😂
Sermec Hll ya zaten keşke böyle gitse benım kilo almam lazım hoşuma gidiyor habıre yemek yeme isteği 😁
defne55 Sermec merak etme 20 haftadan sonra yediğin bi kaşık yemek sana 1 kilo olarak dönüyo şimdi kilo almıyorum diye seviniyosun ama 20den sonra haftalık kilo aliyosun😂😂
Hll Sermec 52 kilo ile hamile kaldm suanda 67 kiloyum😂eminim sende alrsn. Hic kilo alamayan biriydim.
Sermec defne55 aksine azıcık kilo alsam havalara uçuyorum eşime dıyorum kı bak azıcık göbüş cıkmış dıyorum ne kadar mutlu oluyorum böyle davul gıbı karnı olan hamılelerı gördükçe o kadar özeniyorum kı 🤗
Sermec Hll inşallah zaten böyle yersem alırım kilo almayı bir türlü başaramadım inşallah hamılelıkte başaracam 😁
defne55 Sermec bende özeniyordum şimdide bazen yemek yerken yatarken veya gezerken karnımı biyerde bırakıp işim bitince geri alasim geliyo 😂
Sermec defne55 ben bıraz dar giymeye calışıorum dısardan bakıldığında belkı bellı olur dıyo cok büyük göbekli hamıleler cok tatlılar ya cok hoşuma gidiyor 😁
Sermec Sghslove ben kiloyu hıc takıntı yapamadım hayatım boyunca cünkü hep zayıftım kilo alınca sevınenlerdenım 🙂
Sghslove Sermec bende takmıyorum da bi perinatologa gitmiştim detaylı ultrason için daha 6 kilo almıştım bana tosun dedi 😀 yavaş ye dedi 😀 gerçi kendi doktorum o kendi göbeğine baksın senin kilon ideal dedi