Ceylan01 İyi aksamlar herkese o kadar hastane çıkışı baktim bir türlü beğenmedim cinsiyetimiz de kız. Siz hastane cikislarini nerelerden aldiniz?
Bukrenur Ceylan01 canım benimki de kız ben poky de aldım 👍🏻 Beyaz tercih ettim 3 lü takımları renkli 👍🏻
Sehersergen Havuzluhandan aldım İstanbul’da oturuyorsanız Eminönü’nde çok çeşit var her bütçeye de uygun ben de beyaz tercih ettim üzerlerinde altın sarısı işlemeler var hoş yani
Pinars Ceylan01 e bebek 👌🏽 Ben çoğu şeyi ordan aldım . İstanbuldaysan haramiderede babymall var orayada bakmanı tavsiye ederim fazlasıyla çeşit var
Sumru4 Ceylan01https://www.instagram.com/p/B2sMQPlHBQX/?igshid=1x05ur6jxddsn bu tarz olanlar çok naif ve güzel bence.. Kızım olsaydı almayı isterdim.
Berdogan Ya bende humababy den aldım ama ayaklı pijama altının boyları çok kısa geldi bana küçük gibi yani ne bilim üstelik tecrübeli bir anneyim 2. Hamileliğim. Bi de bizim hanımın bacak boyu uzun çıkıyor 🤣 annem ayakları keseriz olmazsa çoraplı patikli giydiriz diyor 😂😂
Beyzanurlina Ceylan01 hastane cıkısı almadım ne gerekıyosa ayrı ayrı aldm hep kuşum cok gereksız pahalı ona verene kadar 200 tl yi neler alırım cocuguma🙈
Yazey Ceylan01 eminönü 😊ya fiyat aralğına bağlı sen hangi aralığa baktnda beğenmedin ayrıca nasıl bişy istyorsun
Evinanne Ceylan01 canım bende 10 lu hastane çıkışını Eminönü havuzlu handan aldım 5 li kitikateden aldım bi 5li de ebebkten aldım🥰
Ceylan01 Ben Antakya da oturuyorum iste bizim buralarda cok cesit bulamiyorum istedigim gibi e bebek panco civil hepsine baktim begenemedim. Cocuk dunyasinda bi tane begendim o da 420 istiyor cok pahali