mugeaykut Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 10+4 günlük hamileyim , ilk bebeğim olucak Allah kısmet ederse çok heyecanlıyım 😊 Aynı zamanda biraz zor geçiyor bulantılar vs. sizlerin nasıl gidiyor 😊
DilanArven mugeaykut bende 25 haftaya yeni girdim bulantilar cok sukur bitti şimdi biraz mide yanmasi yasiyorum 2 gun baya surdu bugün daha iyi. Gece karin kasilmalari yasiyorum insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz 🤗
Hatce06 mugeaykut benimde ilk gebelıgım 😂 Cok heyecanlıyım 19+2 yım cok rahatım sukur ne kusmam nede bulantım oldu sürekli yiyorum Allah'tan sımdıye kadar sadece 2 kılo aldım😂 Oğlusum cok hareketli teyzesi 3 gundur sürekli tekme yiyorum 😂 Aha şimdi de attı😂
KymetKaplan mugeaykut ben de 15+6 yım bulantılardan dolayı çok kilo verdim ama şuan geçti , belim agrılarım başladı, işte şimdi sabırla 17. Haftayı bekliyorum cinsiyet için
Melikeznar mugeaykut bulantı halsizlik ve mide agrısı çekerek geçiriyorum 😔 8+3 bi an önce geçmesi için allaha yalvarıyorum çok zor
Minnaksercecik Bende 9+2 günlük canım daha yeniyiz sıkıntım Yok çok şükür ama halsizlik uyku hali bitmiyor sürekli uyumak istiyorum şişeceğim 😂 allahım bebişlerimizi sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Minnaksercecik mugeaykut inş cnm mide bulantısı çok kötü allahtan yaşamadım inş yaşamam çok şükür çalışan için çok zor ya allah yardımcınız olsun
mugeaykut KymetKaplan Benimde haftaya 12+4 te kontrolüm var belki cinsiyetini öğrenirim diye düşünüyordum ya
mugeaykut Melikeznar Doktorum bana ilaç verdi bulantı için siz kullanıyor musunuz , ben biraz onunla rahatlıyorum
Melikeznar mugeaykut medramit diye bi bulantı şurubu verdi çevreden duydugum kadarıyla pek faydası olmuyormuş o ilacın bi daha ki gttiğimde farklı ilaç isticem siz ne kullanıyorsunuz
mugeaykut Hatce06 Ooo ben haftaya gittiğimde 12+4 olucaz inşallah gösterir bizimki çok merak ediyorum 🤗