superrmomy 5+3 gunluk hamileyim belirtilerim bi kayboluyor bi geri geliyor birde düşüğüm var korkuyorum açıkçası bu durumu yaşayan var mi 😕
Kumru_ superrmomy Daha belirti olması için bile erken benim 8.hafta dan sonra felaket bi şekilde başladı 16.haftaya kadar.Bu gunlerin tadını çıkar 😚😚
Dilara1234 superrmomy İlk hamileliğimde birşey yoktu Allah’a şükür 2. Hamileliğimde düşük tehlikem vardı ama hamileliğe dair hiçbir belirti yoktu o karnım olmasa inanmazdım hamile olduğuma ☺️ Çok şükür sağlıklada kucağıma aldım
Sghslove superrmomy bende de ilk zamanlar belirtiler yok gibiydi ve 3 ay istirahat verdiler bana paso yattım.
Ekimmeselesi @superrmomy canım sana tavsiyem belirli aralıklar ile Dr. Git bak için rahat etsin ama sürekli ultrasonda bebeğe zarar verebilir. Ayrıca sürekli dinlen ayağını uzat ağır iş yapma çırpma eve mak. Atma gibi işleri azalt hatta hiç yapma bir süre
superrmomy Ekimmeselesi cuma günü gidicem canım anlamıyorum neden böyle oluyor çalışıyorum dinlenmeye cok vaktim olmuyor hic kanamam olmadi bu zamana kadarda herseyin hayırlısı Rabbim sağlıklı evlat versin isteyen herkese 🤲
superrmomy Kumru_ canım olan belirtilerim azalıyor hiç olmasa belki aramam zaten yoktu derdim ama bi oluyor bi olmuyor korkuyorum bende 🤷♀️
Kumru_ superrmomy Anlıyorum canım aslında evham yapman da normal hareket hissedene kadar böyle oluyo 😊