Masatosi Merhaba kızlar, Ben hamile kalmadan önce yüzümde hafif kızarıklık ve pütürlü olması nedeniyle doktora gittim ve bana yüzümde demodeks adında bir böcek türü olduğunu söyledi. Bu aslında bütün insanların yüzünde bulunan bir canlıymış. Bende bir miktar daha fazla olduğu için rozasea ( güllenmeye) de neden olduğunu söyledi. Bunun en etkili kremi Türkiye’de Yok maalesef bende Türkiye de olan muadillerini kullandım fakat sonra hamile olduğumu öğrendim. Doktorum yurt dışında satılan ilacı hamilelikte kullanma dedi ama ben tüm krem ve losyonları nolur nolmaz diye bıraktım. Bu durumu daha önce yaşayanınız var mı? Nasıl geçti? Hamile iken yapabilecek bitkisel ve zararsız işlem ya da ilaç biliyor musunuz?
Ferina Masatosi ben hiç duymadım canım...şaşırdım hatta geçmiş olsun.kendin bitkisel bişeyler denesen yada araştırsan yüzüne sürmek için...🙄
Masatosi Ferina bitkisel ilaçlar var ama ben yine de çekindim kullanmaya o nedenle tamamen evde yapılan zararsız bir şey var midir diye sormak istedim buraya
Masatosi Seymanur0707 görünen hiç bir şey Yok herkeste olan bir şey sadece bende sayısı biraz fazlaymış. Mikroskop altında görülen bir şey. Kışın soğukta kalınca yüzümüz kızarır ya o şekilde olan bir durum.
Ferina Masatosi hiç bilgim yok ya cnım sirkeyle yüzünü yıkasan zarar verirmi onu bile bilemedim şimdi