GulSey Kızlar iki hafta önce 2 cm açıklığım vardı şuan 34. Haftadayım 3 cm olmuş açıklık doktor bi hafta 10 gün daha bekleyede bilir gelede bilir dedi böyle olup 36. Haftasında Doğum yapan var mı
sdsd GulSey merhaba acıklıgınızı nasıl anladılar, öncesinde nst de sancı fılan mı cıktı acabada vajinal muayeneniz yapıldı
Meltemkskn GulSey canım hastanede yatıyorsan korkma ilaçla geciktirebilirler evdeysen sürekli yatar pozisyonda ol inşallah bekler ciğerleri tam gelişir. Ama haftan bence sağlıklı bebek için uygun ve bebegin kilosuda 2500 gibiyse korkma
dvran22 Canım açıklık ilerlerse doğum yapma süren de kısalır bebeğinin sağlık durumu nasıl bi problem yoksa bu haftalarda doğmasından çok fazla korkma
GulSey dvran22 bebeğin genel sağlık durumu iyi dedi doktorum bi hafta 10 gün sonra gelebilir dedi korkuyorum işte
GulSey azizeguneyy 32. Haftada ciğer geliştirici yapıldı umarım ciğerleri tam anlamıyla gelişmiş gelir
Bahar91 GulSey canım ben 38 haftayı bitiricem yarın ama alttan muayene falan hala yapılmadı. Seni nasıl o kadar erkenden yaptılarki? 😕
GulSey Gamzebyr bebek çatı kemiğime kafası iyice girmiş vaziyetteydi doktorum bakmamız gerek dedi. Daha 32 haftalıktım ilk baktığında o zamanda açıklık 2 cm di . Şuan 34 oldum 3 cm olmuş
sdsd Gamzebyr yok canım ben değilim bende aynı soruyu sordum😊 ,Elazığdaydınız sanırım,sizin doktorunuz kimdi? normal doğum mu düşünüyorsunuz
Seda95 Gamzebyr bana 31 haftam da yaptılar bugün yine alttan muayene yaptılar sancım olunca acil direk alttan baktı açıklık varmı diye
GulSey Bahar91 sürekli agrı hissediyordum bide ultrasonda doktor bebeğin çok aşagıda olduğunu gördü ondan sanırım
Gamzebyr sdsd benim doktorum medical park Zeynep hoca canım normal gözüküyor şimdilik bir sıkıntı olmazsa
sdsd Gamzebyr doktorumuz aynı😊 ben sezaryen istedim ya, aslında normal gidiyor şimdilik ama korkular 🤦🏻♀️ kendımız ona daha cok hazır hissediyorum
Gamzebyr sdsd nasıl rahat edeceksen öyle yap canım gün verdimi sezaryen için eğer tam bayılmak istemezsen ek ücret alıyorlarmış bilgin varmı