Humi Sinemksk ya okuma hadi okudun sinir olduysan yazma cik git insanlari niye geriyorsun. Gayet normal bu sancim var sizinde varmi gibi. Hormonlar tavan anladikta git esinden dostundan cikar
Humi Sinemksk ne garip bi insansin bende yazdim cunku dogal olarak tabiki yazicam bende. Neye sinirleniceni bilmiyorsun kendinle kavgada ediyorsundur kesin 😂
Sinemksk Guguk biz oralarda dalga geçip kaç kere ilişkiye girdiğimizi falan yazıyomuyuz adı üstünde doğum platformu doğumla ilgili konuştuk bunlar abartmışlar gazım var dese anlatız yardımcı oluruz bu kadar detay verip alay etmelerimi gerek
momof3 Sibl8 29+6 oldum hala gaz sancısı çekiuorum 😥 İlk gebeliğimde de kıvranırdım sancıdan çok çektim,bunda da çok var maalesef.🙁
eyvahanneoluyorum Gaz çıkarmak yemek yemek, uyumak, tuvalete gitmek kadar normal bir durum. Ayıplayanlar neyi ayıplamış hiç anlamadım. Tabiki toplum içinde olacak iş değil ama en rahat olduğun yerde evinde, tuvalette bundan daha doğal bir şey göremiyorum😊 Daha geçen hafta gaz sancısı yüzünden acilde serum yedim. Özellikle hamilelikte bağırsak problemlerinin daha da arttığını düşünüyorum
Sibl8 eyvahanneoluyorum bunun beyin biraz geride anlamaz anlamadigindan yazmış işte boş boş konuşuyor😂😂😂😂
Gizem23 36 haftalik hamileyim bu hafta basladi gazım Allah kimseye vermesin cok zor tutamiyorsun olur olmadik yerlerde kaçıyor rezil oluyosun 😂😂😂 insan icine cikmamaya karar verdim artik 😂
Sibl8 Ayh ben terbiyesizmisim😂😂😂😂 nasıl dert ettim kendime nasıl ah ah çok üzüldüm dedigin lafa gereksiz insan
Hilahila Bebek büyüdükçe kendine yer açmaya çalışıyor. Vücut da bebek için hazırlıyor kendini. Bağırsaklar da sürekli gaz çıkarıyor ki olabildiğince ince kalabilsin ve bebeğe yer açılsın. Bazı durumlarda da bebek bağırsağa baskı yaptığından gaz olarak çıkarıyor. 🤭