Guguk Betuel11 benim de öyle olmadı o tutamayan ben değilim ben hatta iyi tutuyorum dedim. Anladım bizimkiler de Texas ineği demek ki sizinki epey meşhur ondan 😂 yalnız çok büyük konuştun inşallah bundan sonra çok olmaz bi anda gaz 😂
Betuel11 Guguk marifet inekde işte sütünü yoğurdunu yediğiniz inekleri iyi araştırın meşhur inek ya bi asaleti var ossutturmuyo :)) inşaallah. olmadı yaşamadım dediğim şeylerin başıma gelişi ile meşhurum hiç bu posta bulaşmamalıydım :))
Ask_H Olmaz mı kızlar çözüm yolu karnınızı kasıklarını sıcak tutun gece yatarken de havlu örtün karnınıza ben dün gece ilk defa uyudum gazsız sancısız tavsiye ederim
Humi Betuel11 ya cok guldum allahda sizi guldursun. Valla bende hep ev yogurdu yiyorum cok guzel beslenirim gunde 2 kez ama yine oluyo yine oluyor. Karnim 6 aylik hamile gibi. 2 bucuk ayligim daha herkesten sakliyoruz ama Gelen giden karnima bakiyo 😂😂
Betuel11 Humi hep gül bacım inşallah demekki bünye meselesi beslenme ile alakalı değil şükür öyle bir problemim olmadı :) olmasında.
Humi Guguk Sibl8 benim gecenlerde ufak tuvalette kacirdim askim cok ozur dilerim dedim ne icin dedi yok bise dedim kipkirmizi oda utanir yapamaz bende 😂😂😂
Guguk Humi ufak tuvalette kaçırdın mı ? Ufak tuvaleti mi kaçırdın? Tuvalet çok ufaktı orda kaçırdın duydu mı 😂 nereye çeksem geliyor
Serenty Eliffsefa benim kocam artik alıştı destekliyor.yapta rahatla sal aşkım diyor başımı bekliyor 😂😂😂
Guguk Betuel11 Betuel11 aşırı gaza getirdin beni evime inek alcam. Posta bulaştın bişe değil de hiç yapmıyor gibi dedin öle inşallah olmaz 😂
Betuel11 Guguk hiç yapmıyorum olmuyor demedim insanız doğamız gereği bir ihtiyaç bu ama beni zorlayacak karnımı davul gibi yapacak bir problemim olmadı kibarlık kasıntılık falan değil. burda sizin yaşadığınız gibi hamilelikden öncede yokdu şimdi de yok
Guguk Betuel11 yahu tamam bende diyorum ki sende milletteki kadar olmuyor diye tek düzgün beslenen sen değilsin. Yani tek olma sebebi beslenme değil
1ogrencianne Sibl8 gaz problemi ben de yaşamıştım hamilelikte kimyon geçiriyordu. bir de sezaryen olursan o gazı çıkartmadan hastaneden bırakmıyorlar. yanımda kimyon götürmediğim için sabaha kadar yürüdüm gaz çıksın diye 😂
1ogrencianne Sibl8 Gaz birikip çıkmazsa bağırsak hareketleri dikişlere zarar verebilir. Böyle gaz geliyor içinde balon gibi patlıyor hissedebiliyorsun. Onun ağrısı ameliyat ağrısından beter. 🤮
BamBi Benim gazim cok cok ilginc. Suan hastanede yatiyorum 29 haftaligim osada benden baska hastada var gazim gelior hop wc gidip ciksin diom orda cikmio yataga giriom yatakda gelioooo. Salamiyorumda hem ayip hem ses cikar diyeeee 😂😂😂
Canannncan BamBi ben çoğu kişinin yanında mecbur olursam kendi yöntemimle yapıyorum ve duyulmuyor😁çünkü yapmazsam hastanelik olurum. Yöntemimi anlattım bak yukarda tekrar söyleyim mabadımın bir yanağını elimle ayırıyorum çok basit bir hareket sonra fıss 😁tek başınayken bikaç sefer dene sonra uygulamaya sokabilirsin 😂