Derya21d Arkadaşlar bebek kıyafetleri koymak için dolap nerden aldınız uygun fiyata iki ya da üç gözlü düşünüyorum. Alan varsa yardımcı olabilir mi 😊😊
Beyzanurlina Derya21d vivenseden aldım 3 kapaklı bu hafta gelcek ınsallah🙈 https://www.vivense.com/asya-3-kapak-2-cekmece-country-dolap-modeli.html?utm_campaign=748461293&gclid=Cj0KCQjw_absBRD1ARIsAO4_D3uVUocv9l3Olvp36lsovUkkZ0sncx5U1qpSo2XnjhenWt4yAj41v3oaAk7vEALw_wcB
srfnr Derya21d ben ikeadan aldim 3 kapakli aynali ilerde diger parcasinida alip 5 kapakliya cevirebirsin 🤗
Akademisyenanne Derya21d ikeadan almistim gecen sene. Yorganlarimi koyarim diye iki kapili aldik. Simdi bebek bekliyoruz. Yorganlari cikardim😅
Beyzanurlina Bsrayurtoglu vivensedenmi olumlu seyler duymadın? Kuzum ben evimin cogu esyasını evidea vıvenseden aldım bilindik bi marka gelmedıgı takdırde trendyol gibi paran kalmaz geri alabılırsın ☺️
Berdogan Ben de dolap almak istiyorum ama emin değilim 3 yaşında kızımın yatağa dönüşen beşikli dolap takimi var ama sığmazlar gibi geliyor 3 yaşındaki kızım anca sığıyor ne yapacağım bilmiyorum 🙄
Gokmeninannesi Derya21d ben bebeğime yaptım odam küçük olduğu için onu tercih ettim içine 6 raflı düzenleyici aldım çok aşırı güzel oldu fotoğraf atmayı bilsem atarım aslında ama bilmiyorum🤭
Ekincis UmudumOldun bende aldım aynısından da kapının biri sıkıntılı geldi onun dışında tam çocuk odası dolabı çok güzel bu konuda bilgileri olsun alıcak arkadaşların 👍🏼