Sirincili isyo canım İnan bana doğuyorlar yani eğer normalden korkun yoksa dene derim, ebeler zaten destek veriyor karnına, kafası çıktı mı gerisi kolay iş gerçekten. Baş çevresi önemli o yüzden kiloya çok takılma
Sirincili MammaB canım 40+2 de Doğum oldu . İlk çatı muayenemden haberim bile yoktu 38 de gitmiştim bugün muayene edelim mi dedi olur dedim hemen odasında yaptı çok naif davranıyor zaten kendini kasma yeter
Sirincili Serenty dorukta yaptım canım normali 2250 ye oldum (emniyet mensubu indirimimiz vardı normalde 2500 muş) epidural de aldığım için ona da +300 ödedik toplam 2550 ye geldi yani
MammaB Sirincili peki canım odaya ayrı bir ücret ödüyor Musun Doğum oda vs hepsi bir paket halinde mi
Sirincili MammaB hepsi paket halinde canım Doğumda fotoğraf çekimi, oda süslemesi, Doğumdan sonra anne baba bebek çekimş falan hepsi dahil
Ayselgalya Sirincili ay benim doktorumda o ❤️ hayirli olsun bebeginizi kucaginiza almisiniz, sag saglam hayirli evlat olsun
Mucize_istiyorum22 dvran22 evet 14 aylık oğlum var canım ama ben bu uygulamayı yeni keşfettim hamileyken bilmiyordum forumlar hoşuma gidince indrdim kullanıyorum inşallah ikinciye nasip olur🙏
Pnrks Sirincili merhaba öncelikle hayırlı olsun darısı bana 😍 doğumdan önce plates yaptınız mı ve acaba işe yara mı bende normal çok istiyorum da 🙈
Sirincili Pnrks özellikle pilates dersi almadım ama Eve pilates topu alıp üstünde zıpladım, ♾ yani 8 işareti çizdim bence bunlar açılmamı sağladı çünkü o kasları çok çalıştırıyor. Bi de topu duvara koyup sırtımla sıkıştırıp çömel kalk yaptım
esra_147 Allah hepimize nasip etsin kucağımıza sağ sağlim almayı 🥰 benim de kızcağızım 39+6 oldu ama hala gelmedi doktora gidip geliyorum sürekli nst ye bağlıyolar herşey normal diyip @gönderiyor. Bebeğimin Hareketleri falan da normal. 40 hafta olcaz ama doktor hala 1 hafta daha bekliycez ne zaman gelirse o zaman doğum yaparsın diyor. Zaten çok ağrılı geçti hamileliğim erken Doğum riski var dediler 6.ayda o zaman dan beri sürekli yatıyorum ama şimdi de gelmek bilmiyor 🤷♀️🤷♀️ Ne olacak böyle 🤔
dvran22 Mucize_istiyorum22 annem ve babam bitlisli doğma büyüme diyarbakır canım🤗 adımı da babam bırakmış🙈