Seyma55 Bugün doktor kontrolüm vardı muaynemi oldum ve çalışamaz raporumu aldm artk doğuma kadr dinlenicem insallahh😊 Bu hfta aldiklarmı yıkayıp ütüleyip hastane çantamı hazirlıycam .Sizde durumlar nasl çalışan anneler sizler naptnz ?
Fuldenmasal Seyma55 bende salı günü alacam kısmet olursa rapor . Bidefaligna alaçam dimi doğuma kadar doğduktan Sonrada geçerli oluyor sanrm
Livask Seyma55 bizde 31+4 üz. Bugün gittik doktora 🤗 yavaştan çanta hazırlıklarına başlayacağım nasip olursa bu hafta biz sezaryen olacağız kısmetse
Caglaak Seyma55 bizde oğlumla 31+4 uz yarın memlekete gidiyoruz orda olan eşyalara bakıp eksik gedik varsa tamamlayip esyalarini yıkayıp çantamızı hazırlayacam
Yesimeliz Bende cuma gunu alicam bu hafta 31+2 yim . Odasini bitirdim az bisi kaldi ama cantayi daha hazirlamadim beZ filan bazi seyleri daha almadik
Gunalp2345 Yesimeliz sizde cuma günü tam 32+0 olmuş olmuyorsunuz bu bi sorun olur mu benim de haftasonuna geliyor Cuma mı alsam Pazartesi mi emin olamadım
Seyma55 Nesexx çalışabilsem bnde isterdim ama bn postacıyım yürüyorum artk agrlaştğm için devam edemedim
Livask LoriLori hayır 8 ya da 11 Kasım da olacağım nasip olursa. Virgül koymalıymışım sanırım orda 🤗🤭