rabiakryl merhaba kizlar. bebekleriniz icin hangi marka bakim urunlerini kullaniyorsunuz yada kullanmayi düşünüyorsunuz? islak mendil şampuan losyon vs.
Thesra rabiakryl Islak mendil uni baby yenidoğan şampuan mustela konak önleyici yenidoğan pişik kremi sudocrem losyonuda mustela aldım canım bezinide prima premium care👍🏻
Aysealty rabiakryl biraz önce trendyol dan aldm bende baya🙈 mustela sampuan unibaby deterjan ve ıslak mendil sudocrem pişik kremi aldm bakalm deneyip görcez ins☺
Cans Mustela düşünüyorum bebişim için . Pişik kremi olarak desitin ve sudokrem var aklımda. Göğüs ucu olarak earth mama angel . Ufak ufak araştırıp listeliyorum şimdilik . ☺
rabiakryl Cans bende pisik kremi için sudocrem aldim. ama islak mendilde cok kararsizim uni baby almayi düşünüyorum ama onunda cok cesidi var hangisini alacagim konusunda cok kararsiz kaldim 🙄
Cans rabiakryl Yenidoğanı vardı sanırım o markanın bebiş kızsa kız bebekler için özel olanları da vardı yanlış anımsamıyosam . Yenidoğan için bikaç paket alınabilir . Ben ilk etapta temizlik için pamuklu bez ve ılık su kullanmayı düşünüyorum sabrımın yettiğince 🙈
burcu06 Thesra hissetme dedigim sey dondugu vurdugu teptigi degil canim sadece ufak segirmeler bende farkindayim mercimek kadar oldugunun buyuk seyler degil hissettigimiz sey belkide gaz oladabilir bilemiyorun gittigimde doktoruma danisacagim