Meliiisss Merhaba arkadaşlar şuan 38+1 im. Bugün doktora gittim plesanta yaşlanması olduğunu ve kordon dolandığını söyleyerek tehlikeye atmak istemediğini belirtti. Doktoruma çok güveniyorum. Önerilerini dinleyerek tamam dedim yani 38+4 de yavruma kavuşacağım. Çok heyecanlı ve korkuyorum. İlk doğumum olacak ve şuana kadar hiç ameliyat olmadım. Ve iğneden de korkuyorum 😱😄😁 çok karmaşık duygular içindeyim. Tüm bunları niye buraya yazıyorum bilmiyorum ama sanırım heyecanımı sizinle paylaşmak istedim 👼🏻
20182019 Meliiisss canm bir avazda kurtulursun kavusursun bebgine ins korkma cnm bende sezaryan oldum rhaat yani 3 gunde toparlanrsn benmde 2.5 ayim kaldi bende siyoeum biran once gelse ins😊
Senayerva Meliiisss bende perşembe giricem Allah izin verirse ve aynı duyguları yaşıyorum gece uyuyamadım
Mervedrms Senayerva Meliiisss inşalalh en en en iyi şekilde bebeğinize kavuşursunuz. Allahım zorunuzu kolaylaştırsın . 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Haribo42 Meliiisss hiç korkma kuzum allahin izniyle bişi olmaz❤️ Ama sana tavsiyem genel anestezi olma hem bebek için hem kendin için
Rneslihan Allah sağlıcakla kavuştursun sizi 😍heyecanlı olmanız çok normal . Zaten normal sezeryan da da bu zamanlarda alıyorlar Allahtan haftasını tamamlamış ufaklık❤️
Meliiisss Buseersoy plesanta yaşlanmasından dolayı sezeryan dedi. Artık bebek beslenemiyor kireçlenme olabilir dedi
Elfsrkn Meliiisss bende seninle aynı duygular içindeyim. İnşaAllah hepimiz için güzel geçer bu süreç. Allahım yar ve yardımcımız olsun 🤲♥️🙏🏻
Beklenenan Meliiisss heyecanın okurken bana bile geçti :) bizde 38 olduk bugün yarın kontrolüm var ve senin kadar heyecanliyim bende 🤦♀️ Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inşallah Sağlıcakla ol kuzunu kucağına
Muki Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim bizlerede o günleri göstersin ne güzel sen tamamlıyosunn🥰🥰
Taneminci Meliiisss bende sezeryan oldum ve daha önce hiç damar yolu bile açtırmamıştım o derece hastane işi sevmem yani bu arada hemşireyim 😆😆 bende çok korkuyodum ama o kadar kolay geçti ki inşallah seninkide benimki kadar kolay geçer kuzum 💕💕