Yenidoğan bebeklerini emziremeyip mama beren yada sağıp biberonla veren. Kisacasi biberonla besleyen anneler, bebeginiz kac ml süt mama yiyor. Kac saatte bir yiyor??
Daha once belkide hiç sorulmadı bu soru
Bende kalayım şuracıkta bende hiç görmedim bunun cevabını 🙏🏻😊
SalihaSomuncu5 Benim önce sütüm inmediği için veriyodum düzenli bi şekilde 30 cc 2 buçuk saate bir sonra 45 cc oldu 1 haftada ve anne sütüde veriyorumm hepp bazen sağıp bazen direk memeden
Bu soru sorulmaz çünkü bebekten bebeğe değişir canım ağlıyorsa açtır biraz daha fazla verirsin kimi bebek daha az mama ile doyar kimisinde mamaya gerek kalmaz anne sütü yağlı oluyor 😊
SalihaSomuncu5 bu arada hipp combiotik kullanıyorum kabızda hiç olmadı gaz sorununu şu an 12 günlük olduğumuz için pek bilmiyorum 15 den sonra belli olurmuşş
Badevehande bnm çocuğum anne sütüyle doymuyor şimdi mamaya alıştığı için o daha kıvamlı diye sanırım zor meme veriyorum
Haribo42 yok kuzum mamaya alıştığından değil yağsız olabilir sütün oda sorun değil mama zararlı değil aç kalmasın da hem emdir hem mama ver hiçbirşey olmaz
ben yasamadim ama bir arkadasimin kizi meme emmedi pompayla sagiyordu ama artik gogus uclari cok fena yara olup sistigi icin mama veriyor ama yetirsemiyorum mamasina diyor
Badevehande aynen öyle yapıyorum aslında üzülüyorum mama vermek istemiyorum ama ağlayıncada kıyamıyorum
Sütüm gelmezse diye hastane çantasına biberon ve mama da koyucam ama biberon kaç ml olmalı onu ne kadarlık almalıyız bilemiyorum yardımcı olur musunuz ?
SalihaSomuncu5 3 aylık oğlum var benimde ,ilk 1.5 ay anne sütüyle cok güzel beslendiğini düşmüyordum,cok krampı oluyordu yada biz kramp sanıyorduk,dr ebeler sütün yeterli ,kilo alımı gayet iyi mamaya gerek yok ,kramptır geçer diyip durdular,eşim bi gün mama alıp gelmiş ,bence aç bu çocuk dedi 😅azıcık yaptık emdikten sonra karnı güzelce doydu ve öyle öyle anladık ki doymuyormuş benim sıpam😂dr ne kadar gerek yok desede biz vermeye başladık,her bebdgin iştahı yiyimi aynı değil cnm,onu sen daha iyi bilirsin,fazlalığını zaten çıkarıyor kusunca doyduğuna işaret olduğunu düşünüyordum ben,❤️
Haribo42 yok asıl aç bırakırsan üzül hiç dert etme
Badevehande sütüm gayet yağli ama ne kadar sut icerse icsin mama icmeden doymuyor
Haribo42 1 haftalik mi suan seninki. Gunce olarak 45 ml veriyosunuz suan yani oyle mi
SalihaSomuncu5 saatte 1 10 ml.
Haribo42 sma kullaniyorum bende ama birak kabizligi daha biberon yari olmadan alttan cikariyor ishal anlamadim nedendir migdeye inmedem bagirsaktan cikiyor resmem
kusyurek 125 ml en ufagindan koyacaksin