Terspektif Hlm87 Kayseri de değilim ama doğuma yakın Kayseri’de olacağım inşallah o yüzden postunuz üstte kalsın diye yazıyorum 🤗 bende doktor tavsiyesi bekliyorum 🙈
Beybitooo Hlm87 Doğum icin ben özele gideceğim ama ilk kontrollerim icin testleri falan özelde yaptırmayı düşünmüyorum Kıvanç Şahin’e gidebilirsiniz gerçekten çok iyi bir doktor
Hlm87 Ben Mustafa başbuğun kontrolümdeyim ama doğum için başka doktor istiyorum 🙈 Nagihan Sarı ya gidiyorum arada ama ultrasonu güzel değil maalesef
Beybitooo bucur035 devlet olarak düşünüyorsanız Emel Mehmet tarman cocuk hastalıkları ve kadın Doğum hastanesinde Kıvanç Şahin var Acıbadem den oraya geçti ve çok tatlı çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
Terspektif bucur035 şehir hastanesinde doğum nasıl acaba devlet olunca herkes çok göz korkutuyor ebeler şöyle yapıyo böyle yapıyo diye ama bende şehir hastanesinde olmasını istiyorum çünkü odaları çok güzel 😂😂
bucur035 Terspektif aynen odalar banyolu televizyon var :) tek kişilik cam boydan boya erkek doktor bakınıyorum bnde
Beybitooo Hlm87 Cahit gozuakca iyi bir doktor onu istiyordum ama eşim bayan olsun diye tutturduğu icin henüz bilmiyorum 🤦🏼♀️