Lavin_26gul 19862019 yamuna korseyi çok övüyolar ablamda aldı beli gerçekten inceltiyomuş bende ondan alcam doğumdan sonra kullanmak için
Sehersergen 19862019 bugün bime gelmişti önden kancalı gayet kaliteli kumaşı tavsiye ederim hem de fiyatı çok uygundu
azizeguneyy Lavin_26gul ya ben bişey merak ediyorum korsenin bedenini nasıl seçicez? m beden alırsam diyelim ki küçük geldi belime uğraş dur sonra değiştirmek için😔
Kumsalinannesii Lavin_26gul canım yamuna korse indirimde bide kod:40kilo50 Yazarsan ekstra 50 TL indirim alabilirsin. Yarına kadar geçerli bende almayı düşünüyorum ama kaç beden almalıyım bakmam lazım
Ceren4444 Yamuna aldim dogum sobrasi icin ama sezeryan vr dikislet var diye kullanamadim korse cok guzel ama cok sert ilk once daha yumusak penye korselerden kullandim canim
Berdogan Yamuna korse hiç kullanışlı değil hele ki kendinizde kilolaysanız. Ben almıştım ve 2/3kre anca giydim otursanız oturulmuyor göğüsleriniz ağzınıza giriyor vs sonra zararına sattım elimde kalmasın diye. Ben daha yumuşak göğüs altına kadar olan korselerden almayı düşünüyorum tayt gibi
Lavin_26gul Berdogan işte alışana kadar öyle zaten amaç o midene de baskı yapıyor ki iştahı bile kapatıyormuş ablam kullanırken ilk hafta zorlandı sonra vücut alışıyo rahatça kullandı