Dilaraada Kızlar bugün doktora gittim doktorum iyice ultrasonla baktı . Burun kemiğini göremedim dedi haftaya tekrar çağırdı ikili test yapacak🤔tekrar bakıcak . Aynı durumu yaşıyan varmı bir sıkıntı oluyormu. Ayrıca ense kalınlığı görmedim ama burun kemigini de göremedim dedi 🤔
Selufkaa Dilaraada farklı bir doktora gözük canım içini rahatlat bir hafta böyle stresle bekleme derim
Mavilianne Dilaraada 20. Haftada oğlumun burun kemiğini görememişti bir doktor. 1 gün sonra başka doktora gittim oğlumun burnu sadece küçükmüş kemiği varmış 🥰
azizeguneyy Dilaraada daha çok erken bu doktorlar niye böyle hamileleri strese sokuyolar anlamıyorum cidden
Dilaraada Selufkaa bende öyle düşünüyorum aklıma kurt düştü bir kere . Giderim başka bir doktora olmazsa
Dilaraada azizeguneyy hiç bilmiyorum ikinci gebeliğim bide ama yinede en baştan yaşıyorsun herşeyi oluruna bırakamıyorsun
Esincim Belkide bebeğin pozisyonundan dolayı görememiştir benim bebeğimde ne kadar uğraştıysa da dr göstermedi haftaya tekrar gel bakalım istersen dedi dr ama ense kalınlığı normaldi onu ölçtü
Dilaraada Esincim evet olabilir. Zaten hareket ettirmek için bastırdı biraz öksürttü beni ama ne kadar baktıysa da göremedim dedi . Doktorumda gerçekten iyi bir doktor ama . Yinede işte yanılma payı yüksek oluyor