Esra1260 37 haftalığım kızlar bugün çatı muayenesi oldum nst ye bağlandım sancılarım çık tı ama sürekli olarak değil doktor kasılmaların başlamış dedi yarım santim açılmam var sezeryan tarihi verdi doktorum 10 gün sonraya ama eve geldiğimden beri kasıklarımda ve belimde hafif ağrılar var tam böyle sancı gibi değil ama değişik rahatsız edici doktoruda arayıp telaşlandırmak istemedim normaldir diye yaşayan varmı acaba bu durum normalmi geçermi
Humi Esra1260 acilman ve kasilmalarin varsa neden sezeryan dedi kusurabkamayin lutfen sadece merak ettim
Mucizegibi Esra1260 normal canım benimde olmuştu☺️Bi kaç saate geçer kanaman olursa o zaman doktorunu bilgilendir🌺
Humi Esra1260 ins sag salim alirsin mis kokulunu kucagina saglikla buyutursun. Cok normal kasilmalarin kardesim ge arkadasimdan biliyorum korkma sen ins bise kalmamis bitirmissin 🙏
Haticess Bende öyle oldum 2. Cm açılmam var çatı muayanesi bni mahfetti benm gb olan varmı yoksa bn mi sadece zorlanıyorum
Esra1260 Haticess benim hiç sorun olmadı çatı muayenesinde o kadar korkarak yaptırmıştımki hiç bişey anlamadım doktordan doktora değişebilir yada kişinin acı eşiğinede bağlı olabilir 🤷♀️
Efenin_annesi Sezeryanda cati muayenesi yapiliyormu 🤔 ikinci hamileligim oglumda acil sezeryana alinmisti. Cati muayenesi yapilmadi. Simdi yaoarmi acaba haftaya kontrolum var