A_S_K Refianur Evet bünyeyle alakalı ve doktorun tecrübesiyle sanırım öyle diyorlardı. Bebeğe anestezi geçene kadar alırlar diye düşünüyorum ya uyanık kalamam ben🤦🏻♀️🙈 korkuyorum
A_S_K BlsnMhmtKvc Aminnn🙏🏻 herkes gönlüne göre doğum yapsın inşallah. Doğum şekli önemli değil hepimiz anne oluyoruz. Gönül isterdi normal yapayım ama bebiş dönmedi herkese kolay doğum nasip etsin rabbim🙏🏻🌸
Birkucukumut A_S_K ayy aramızda bır gun var ve bende zorunlu sezeryan olucam bende hep 30 eylul istedım babasıyla dogsun dıye ama pazartesıye denk gelecegı için ve kaynımlar uzakta olup dıgumu gormek istedıklerı için cumaya denk getırıcez 😕😕 ama korkuyırum ben ya spınal olmak istiyorum
A_S_K Birkucukumut Benimde eşim yanımda kalsın haftasonuyla 7gün beraber vakit geçirelim diye pazartesi istedim. :) Bende korkuyorum bu yüzden genel istiyorum spinal değil😂🙈
Birkucukumut A_S_K genel daha cok korkutuyor persembe gunu gidicez bakalım sezeryana yarın degıl haftaya bebişimize kavusmaya
Sebnems A_S_K bebisler ayni gün geliyor kismetse.benimde bugun 38. Haftamdi.30 eylul saat 10a ameliyatimiz var.benimde kizim 32. Haftadan beri makat durusta.spinal aneztesili olarak yapilacak.Bugu kan tahlillerini yaptirdik.raporda kan degerleri kan grubu bilgileri yaziyor.Hepimize sağlıkla bebislerimimizi kucağimiza alacağimiz,en acisiz en ağrisiz çabucak toparlanicağimiz sonu bol sütlü doğumlar dilerim.
A_S_K Sebnems Amin inşallah 🙏🏻 Bizimde 12 gibi olacak sanırım 8de yatışını yap dedi. 12den sonra oruç gibi hiç bişey yiyip içilmeyecek dedi sizede öyle dedimi? :)
Melike35 A_S_K valla bende istedim 38 oluyoruz diye Doktorum kış geliyor ne kadar içerde büyüse o kadar iyi dedi yoksa İnan halim kalmadı artık Bide benim 3 numara oluyor kendileri Evdeki çocuklarla iyice yoruldum
A_S_K Melike35 Allah yardımcın olsun🙏🏻 benim ilk bebeğim olacak kemiklerim dırtıö belim çatım ağrıyor gerçekten zorlanıyorum. Madem sezeryan beklemeye gerek yok daha fazla dedim. İnşallah kolay doğum ve doğum sonrası geçiririz 🙏🏻
Sebnems A_S_K aynen gece 12 den sonra ne yemek ne su.yemek neysede su icmeden nasil duracağım bilmiyorum.Sabah 8 de hastanede olacağız kismetse.
elifeceylan A_S_K 34+4 olduk bizede doktor 20 ekim’den sonra hazırlıklı ol en geç 25ine alırız dedi 🤗hayırlısıyla bebislerimizi kucağımıza alırız ins
Beklenenan A_S_K yaaa demek bu izin konusunu düşünen tek kişi eşim değil 🤦♀️ karnımı her sevdiğinde oğlum p.tesi günü doğ tamam mı bak baban o zaman 1 hafta yanında olur diyip duruyodu😃 demek ki tek değilmişiz
A_S_K Beklenenan Sırf eşim için bu tarihi seçtim 😂 Babaların izni daha fazla olmalı çok haksızlık bu durum bizim ona onların bizimle olmaya hakları var fazlasıyla. 🌸
melikeakman A_S_K 😂😂 iyi bari 7ekim olmadığı iyi olmuş o zaman💜 30eylül güzel bir tarih sağlıkla gelsin bebişin 🌺💕
Beklenenan A_S_K aynen öyle kesinlikle mesela eşim hafta sonu çalışmıyor ama cuma doğum yapsam izin hafta ici hafta sonu fark etmiyormuş çarşamba iş başı yapmak zorunda kalacak çok saçma ama maalesef olan bu 🤦♀️
A_S_K Beklenenan Ay evet benim eşiminde öyle. Bu yüzden pazartesi istiyorduk. 5 gün yalan olmasın, haftasonu izninide kullansın 7 gün olsun dedik. Cuma yapsam çarşamba iş başı olacaktı. Ne kadar saçma bir durum zaten haftasonu tatil, sen iznini düzgünce kullandırtsana. Neyse bizim ki pazartesi geliyor inşallah sizinde öyle olur 😊🥰
A_S_K Sebnems Bende öyle düşünüyorum ne zamana kadar aç kalacağız ki 😊 Tüm tahlilleri aç karınla mı verdiniz acaba? Bir yudum birşey yesek ne olur?