A_S_K 37+3üz. Bebeğim makat duruş tam makat duruş hemde benim güzeller güzeli kızım :) bu haftaya kadar döner diye bekledik. Ancak dönmedi. Bugün kontrolümüz vardı kilomuz 2971 olmuş ☺️ Doktoruma sordum 30 Eylül olur mu diye dönmemişse gün konuşacaktık. Olur dedi, yarın anestezi için tahlillerimizi yapacağız. Anestezi doktoruyla görüşücez sonuçları alınca :) Anestezi şeklinede öyle karar vereceğiz. Ben genel istiyorum bakalım anestezi uzmanı ne diyecek🙏🏻 38+2 de kızım kucağımda olacak anneler çok heyecanlıyım dualarınıza talibim. ☺️❤️ Hastane çantamıza bebek için 5li takım, yenidoğan alt üst takım şapkalı kendinden eldivenli, 3 zıbın, 20 tane bez, 2 tane hazır alt açma, 2 paket ıslak mendil, bir tane sudpcrem pişik kremi, 2 penye 1 kalın battaniye, port bebe.. kendim için 2 tane alt üst pijama. Elbise mi almalıyım? Hasta bezi bir paket, 2 çorap, terlik, 3 tane iç çamaşırı 2 atlet, bir tane yazma.. başka eksik varmı? Konacak birşey önerilerinize açığım kızlar 🌸 SİZDE DURUMLAR NASIL? Sohbet edeliiim💃🏻💃🏻
Refianur A_S_K bizde bugun 37+4 olduk🤭 Sezeryan günü aldık bebeğimin kilosu suan 3.614 . 2 ekim sezaryan tarihimiz🤭
melikeakman A_S_K Bende bugün tam 37+3 ve bizim yaramazda makat geliş pozisyonunda.🤭😊 27eylül’de kontrolümüz var büyük ihtimalle gün verecek doktorumuz. Bende hala bir umut döner diye bekliyorum 🙈 Ama dönmezse de canı sağolsun sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değil 🌺💕
Ayselicious A_S_K ay gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah ne güzel heyecanlısınızdır 🤲🏻 Darısı başımıza 36yı görsem öpücem kendimi alnımdan sancılarım çıktı bu hafta 34+5iz geçen hafta kilosu 2300dü haftasına göre çok iyi Allahtan o içimi rahatlatıyor bizim kızda makat geliş birde güzel popoyu dayamış oturuyor
Melike35 A_S_K 37+2 yiz bizde 7 Ekim diye konuştuk en son Cuma kontrol var değişir mi bilmiyorum Çantamız hazır zaten uygulamaya bakarak gerek gördüklerimi koydum
A_S_K Refianur Oh maşallah tospiğe :) bizim kız minyon biraz 3200 falan bekliyoruz doğduğunda :) Ben hafta başı olsun istedim 30 eylül eşimde 5 gün iznini kullanıp haftasonunuda bağlayacak 7 gün yanımda olacak 💃🏻 😂 çok heyecanlıyım. Artık sona geldik :) Siz anestezi tahlillerini ne zaman yaptınız? Yapacaksınız
Refianur A_S_K kuzum ben gün gittim en son hastaneye doktorumuz bütün tahlillermizi yaptırdı elimizde hazır olsun diye ne olur ne olmaz belki sürpriz yapabiliir prensesiim 🤭 Belden uyusturmalı yapılıcak. Seninki genel anestezimi olcak canım
Beklenenan A_S_K yaaa demek bu izin konusunu düşünen tek kişi eşim değil 🤦♀️ karnımı her sevdiğinde oğlum p.tesi günü doğ tamam mı bak baban o zaman 1 hafta yanında olur diyip duruyodu😃 demek ki tek değilmişiz
A_S_K melikeakman Bende döner diye bekledim. Bir taraftanda normal çok istememe rağmen korkuyordum. Şimdi diyorum uyuyup uyanıcam bebeğim yanımda ağrısız sızısız catı muayenesi de olmadım😂 Canları sağolsun nasıl doğum yaptığımız nasıl anne olacağımızı etkilemez. Sağlığımız için en iyisi hangisiyse o olsun bakalım siz ne zamana gün alacaksınız belki doktorunuz bekleme taraftarı olur 🤷🏻♀️☺️
A_S_K Ayselicious Yorma kendini bol bol dinlenmeye bak. Uzan ayaklarını da uzat ye yat yani 😊 görürsün Allahın izniyle 36yı da 37yide. Buraya ilk üye olduğumda 5 haftalıktım. Hep haftası büyük olanlara bakıp bizde olucakmıyız diyordum :)) Zaman geçti elimden geldiğince bilgim doğrusunda herkese yardımcı olmaya çalıştım. Doğumuma kadar da burdayım hatta doğumdan sonra kızımdan fırsat buldukça buralardayım yine 😂 Çok heyecanlıyım günler geçmez şimdi bana 😊
melikeakman A_S_K vallahi bilmiyorum ki ne zaman gün verir ben hangi güne alayım 😍😍 eşimin doğum günü 22eylüldü o zaman olsun istedim fakat olmadı 30eylülde güzel bir gün 🌺💜 bakalım artık. Hakkımızda en hayırlısı hangisi ise o olsun🤲🏻💕
A_S_K Melike35 ben 30 eylül olur mu dedim doktorumda olur dedi :) 7 ekimde doğurmak istemiyordum açıkçası görümcemle aynı gün doğmuş olacaktı kızım😂 30 eylülde geliyor inşallah güzelim🙏🏻☺️
Misskokulumm A_S_K bebek için biberon emzik çorap şapka 2 'şer tane daha ekle kuzum elbise şeklinde bir gecelik daha ekleyebiliyorsan ekle sezeryan olacağın için daha rahat olur depend eklemeyi de unutma şimdiden hayırlı doğumlar sağ salim yavrunu al kucağına inşallah 😘🌸🌸🤗
A_S_K Misskokulumm Çoraplı altlar ya yine de çorap koymalımıyım? Ben depend yerine hasta bezi aldım daha uygundu koydum onuda. Biberon ve emzik de kaynatıp koyayım unutmuşum🙈 Teşekkür ederim. Elbise şeklinde gecelikte bakınayım etrafa bulursam koyayım. Amin hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza🙏🏻🙏🏻😍
Melike35 A_S_K valla bende istedim 38 oluyoruz diye Doktorum kış geliyor ne kadar içerde büyüse o kadar iyi dedi yoksa İnan halim kalmadı artık Bide benim 3 numara oluyor kendileri Evdeki çocuklarla iyice yoruldum
Misskokulumm A_S_K yani eğer yanına aldıklarının hepsi corapliysa gerek yok hasta bezi yazmışsın sonradan fark ettim ama gecelikte yanında bulunsun daha rahat olur 🥰
wishoflove A_S_K 37+4 uz bizim de 4 ekim tam 39da olcak nasipse. bekler insallah kızcagizim. geçen hafta 2920 gr di bakalım yarın kaç olmuş. heyecan dorukta 😍 sağlıkla alalım kucaklarimiza 😍
A_S_K wishoflove Maşallah 😊 Sağlıcakla doğsun hepsi canlarımız. Sıra bizde artık ekim anneleri.. En başından beri birbirimizle konuştuk paylaştık ağrımızı sızımızı sorduk. Sona geldik. Herkese hayırlı doğumlar inşallah🙏🏻
A_S_K Refianur Yarın tahlillerimi yapmaya gideceğim aç karınla kuzum. Ben genel istiyorum. Belden uyuşturmalıdan ağrı sızı kalıyor dediler çevremdede gördüm. Korkutmak istemem tabikş herkesin farklı olur. Bende genel isteyeceğim:)
wishoflove A_S_K hepimizinkine masallah canım. çok şükür yüzdük kuyruğuna geldik. sonu da güzel olsun insallah😍
Refianur A_S_K canım bende genel istemiştim ama doktorum bebeğe narkoz vermeyelım dedi . Belden uyusturmada benım tanıdıklarım var olanlar ağrı sızı hiç birşeyleri yok ama kimisinde de var o kişiden kişiye değişiyior kuzum
Ozlemcy Merhaba anneler☺️ Bizde 2 ekimde sezeeyan olacagız 38+4 oluyoruz geçmi sizce doktorum ilk 26 eylül dedi yani 37+5 de sonradan 2 ekim dedi birde anestezi uzmanı ne tahlili yapıyor
A_S_K Ozlemcy benimde 38+2 oluyor. Geç değil iyi bence :) kendi doktorunuz bir takım anestezi için tahliller alıyor yarın gidip kan vericem ne tahlili istsdi bilmiyorum. Sonuçlarla anestszi uzmanına gidicem. Herhalde kan değerlerine falan bakılır.
A_S_K Misskokulumm çok teşekkür ederm çok sağolun 🥰 Evrt hepsi çoraplı alt bebeğimin. Heyecan dorukta dualarınıza talibim🙏🏻
Smraa A_S_K bizde 10 ekim için gün aldık bizimki de ters dönmez bu saatten sonra herhalde😅heyecanla gün sayıyorum ufak tefek eksikleri kaldı onları da aldık mı herşeyi tamam 👍
A_S_K Smraa Bizim herşey tamam şükür 🙏🏻 Evin temizliğini de hallettim. Haftasonu koltuklarım yıkanacak, halım gelecek yıkamadan.. Son akşam sil süpür toz al yapıcam. Yemek pişirip dolaba koyucam eşimle beraberiz kimse yok kalsın dolapta hazır ısıtır yeriz 😊 perdeler yıkandı asıldı. Başkada eksiğimiz kalmadı. Çantalarımız da hazır şükür 🙏🏻 Mutlaka eksik çıkar diye düşünüyorum bakalım neler bekliyor bizi :)